Starity

Megérkezett Péter Szabó Szilvi új kisfilmje

2016. július 18. 08:08   |   Szerző: Denali

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Másfél év várakozás után debütált Szilvia új dala és klipje, amiben varázslatos helyeket tár elénk.

hirdetés

Nemrég jelent meg Péter Szabó Szilvi új dalához forgatott videoklipje, ami másfél év munkájának a gyümölcse. A hangzásvilága a NOX-ot idézi, ami nem is meglepő, hiszen Harmath Szabolcs szerezte a dal zenéjét, aki a NOX zeneszerzője volt korábban. A dal szövegét ezúttal nem Szilvi, hanem Bencsik Zoltán írta.

Külön örömmel tölt el, hogy egy jól bevált régi brigád gyűlt össze az új dal készítésénél. Szabi és a klip rendezője, Tóth Geri is régi ismerőseim, a közös munka jó hangulatban telt, ami szerintem a végeredményen is érződik

– idézi a zene.hu a várandós énekesnő szavait.

Tudom, hogy sokat kellett várni az új anyagra, de úgy érzem, hogy mostanra ért össze a régi énem az új énemmel és mondanivalómmal.

Az Apátkúti-völgyben készült klip gyönyörű helyszíne teszi igazán látványossá a képi világot, melynek története is különleges: két pillangó kalauzolja a mesebeli tájakon az énekesnőt, a klip végén pedig ő maga is milliónyi pillangóvá válik. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek