Starity

Film készül a Harry Potter és az elátkozott gyermek című darabból?

2016. július 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden jel arra mutat, hogy a Warner Bros. újabb nagyszabású produkcióval kívánja bővíteni a Harry Potter-franchise-ot.

hirdetés
Film készül a Harry Potter és az elátkozott gyermek című darabból?

Június 7-étől lehet megtekinteni a J. K. Rowling által megálmodott Harry Potter és az elátkozott gyermek című darabot a londoni Palace Theatre-ben, mely történet hivatalosan július 30-án kerül az üzletek polcaira nyomtatott formában. A történet a Roxfort ostromától számított 19. évben veszi fel a fonalat, amikor Harry a King's Cross pályaudvarra kíséri iskoláskorú fiait. A történet középpontjában Albus Severus Potter áll, akinek közel sem könnyű megbirkózni apja hírnevének rávetülő árnyaival.

A hazai Harry Potter-rajongók közül csak keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy lássák a darabot (tekintve, hogy nem kis utazás vár az érdeklődőkre), de a szakma legjobbjai is úgy nyilatkoztak az alkotásról, mint egy remekül kidolgozott történetről, melyben ismét felfedezhetjük a Rowlingra jellemző pontosságot és izgalmas történetvezetést.

Úgy tűnik azonban, hogy a szélesebb közönségnek is lehetősége nyílik majd látni a történetet, mely várhatóan a mozivásznakon elevenedik meg legközelebb, ugyanis a filmsorozatot forgalmazó Warner Bros. Pictures nemrég megvásárolta a Harry Potter és az elátkozott gyermek jogait, így övé a lehetőség, hogy kedve szerint filmre vigye azt. Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy vajon valóban ezt tervezi-e a filmóriás, de Daniel Radcliffe legutóbbi nyilatkozatának tekintetében joggal reménykedünk abban, hogy igen.

A szkripten múlna [hogy ismét Harry Potter bőrébe bújok-e]. A körülményeknek rendkívülieknek kell lenniük. Biztos vagyok benne, hogy Harrison Ford is ezt mondta Han Solóval kapcsolatban, és nézd, mi történt! Mindezek tekintetében jelenleg nemet mondanék, de nyitott vagyok a jövőre nézve

– nyilatkozta a színész a közelmúltban, így amennyiben megvalósulna a történet adaptálása, talán ismét igent mondana arra, hogy magára öltse a kerek szemüveget és a láthatatlanná tévő köpenyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek