Starity

Elképesztő összeget kaszáltak a mozik! Ezek voltak a hétvége legsikeresebb filmjei

2016. július 18. 13:01   |   Szerző: SpecialError

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A július 15-17-ei hétvégét a nálunk még csak augusztusban bemutatásra kerülő A kis kedvencek titkos élete című animációs rajzfilm nyerte – már ami a bevételeket illeti. De nézzük a top 5-ös listát!

hirdetés

1. A kis kedvencek titkos élete – 50.6 millió dollár

Nálunk majd csak augusztus 4-én kerül a mozikba A kis kedvencek titkos élete, de az Egyesült Államokban már kettő hete vetítik Max, a terrier kalandjait, és mi tagadás, elég szép teljesítményt nyújt. A hétvégén 50.6 millió dollár (kb. 14 milliárd 6 millió forint) bevételt produkált, megjelenése óta pedig összesen 203.1 milliót (kb. 56 milliárd 218 millió forint).

Fotó: Universal Studios / Illumination Entertainment

2. Szellemirtók – 46 millió dollár

Bár sokan hatalmas bukásra számítottak a régi kalasszikus női szereplőkkel készült remake-jével kapcsolatban, azonban úgy tűnik, hogy Melissa McCarthyKristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon és Chris Hemsworth erre rácáfol, hiszen a nyitóhétvégét 46 millió dollárral (kb. 12 milliárd 733 millió forint) indították. Nálunk egyébként majd csak július 28-án debütál a film.

Fotó: Columbia Pictures / Sony Pictures

3. Tarzan Legendája – 11.1 millió dollár

Már harmadik hete fut a mozikban az Alexander Skarsgård főszereplésével készült legújabb Tarzan-film és még mindig szép eredményt produkál, hiszen ezen a hétvgén is felfért a dobogó harmadik fokára a maga 11.1 millió dolláros (kb. 3 milliárd 72 millió forint) bevételével.

Fotó: Warner Bros. Pictures

4. Szenilla nyomában – 11 millió dollár

Úgy néz ki, a Némó nyomában folytatására megérte várni 13 évet, hiszen hatalmas érdeklődés övezi a megjelenése óta. Öt héttel a premier után is még mindig dollármilliókat hoz a konyhára, a múlt hétvégi 11 millió dollárt (kb. 3 milliárd 45 millió forint) is beleértve pontosan 445.5 millió dollárt (kb. 123 milliárd 314 millió forint).

Fotó: Disney / Pixar

5. Mike és Dave esküvőhöz csajt keres – 7.5 millió dollár

Zac Efron, Adam DeVine, Anna Kendrick és Aubrey Plaza kicsit sem visszafogott bulizása a második hétvégéjén 7.5 millió dollárt (kb. 2 milliárd 76 millió forint) hozott a készítőknek, amivel együtt jelenleg 31.3 millió dolláros (kb. 8 milliárd 664 millió forint) bevételnél járnak, ami nem túl sok. Igaz, az eheti top 5-be még így is belefértek.

Fotó: 20th Century Fox

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek