Starity

Kim Kardashian: „Egy tehetségtelen lányhoz képest nem rossz az, amit elértem”

2016. július 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With The Kardashians sztárja immár tíz éve van a köztudatban, és bár maga is tudja, hogy nincs különösebb tehetsége semmihez, mégis úgy véli, hogy hatalmas dolog, hogy ilyen messzire jutott.

hirdetés

Köztudott, hogy Kim Kardashian karrierje kezdetén Paris Hilton asszisztense volt, innen pedig egy véletlenül kiszivárgott szexvideó és egy világszerte népszerű valóságshow vezetett a világhírnévig.

A 35 éves kétgyermekes édesanya már számtalan ágazatban kipróbálta magát az évek során, így amellett, hogy a divat- és a zeneiparban is bontogatta a szárnyait, piacra dobott egy Kim Kardashian: Hollywood nevű játékot is, melynek köszönhetően a Forbes magazin július 26-án megjelenő legfrissebb számának címlapján landolt.

Fotó: Forbes Magazine

A lap szerint a fent említett alkalmazást több mint 45 millió alkalommal töltötték le a felhasználók, amivel Kim mintegy 160 millió dolláros (kb. 44 milliárd 195 millió forint) forgalmat bonyolított le, ebből pedig 45 millió dollár (kb. 12 milliárd 430 millió forint) került az ő zsebébe, amivel korábbi bevételi forrásait is magasan lekörözte.

Saját bevallása szerint már gyerekkorában is imádott videójátékokkal játszani, az alkalmazás ötlete pedig jó ideje a fejében volt, de valami oknál fogva nem mert belevágni. Végül férje, Kanye West bátorítására engedett a vágyainak, a játék pedig hatalmas siker lett rajongói körében.

Micsoda hatalmas megtiszteltetés, hogy a @forbes magazin címlapján lehetek! Sosem álmodtam arról, hogy ez valaha megtörténhet, és tudom, hogy édesapám büszke lenne rám

– írta Kim a Twitteren, majd később a bejegyzést ellátta a Nem rossz ez egy olyan lánytól, akinek nincs semmi tehetsége hashtaggel.

A játék várakozáson felül hozott a konyhára

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek