Starity

5 érdekesség, amit talán még nem tudtál Blake Livelyról

2016. július 19. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively 1998-ban kapta meg élete első szerepét, ám az igazi áttörést a Négyen egy gatyában és a Gossip Girl jelentette számára. A színésznő mára az egyik legnépszerűbb lett a szakmában, amit tehetsége mellett kedves természetének is köszönhet. Cikkünkben elhoztunk öt kevéssé ismert érdekességet róla.

hirdetés

1. Nagyon jó barátságot ápol Florence Welch-csel

Az énekesnő egy 2011-ben adott interjújában ejtett szót Blake Livelyhoz fűződő barátságáról, melyben elárulta, hogy a színésznő nemcsak segített neki karrierje beindításában, hanem a legtöbb koncertjére el is látogatott.

Blake megkérdezte, nem volna-e kedvem szerepelni a Gossip Girlben és onnantól kezdve barátok voltunk. Imádom Blake-et! Ő egy nagyszerű lány

– lelkendezett egy interjúban Florence.

2. Feltűnt egy videoklipben

A színésznő karrierje során már több terméknek is volt a reklámarca, de azt csak kevesen tudják, hogy egyszer egy videoklipben is feltűnt, méghozzá Jessica Alba oldalán. A két színésznőt 2010-ben kérte fel a The Lonely Island zenekar, hogy szerepeljenek az I Just Had Sex című Akonnel közös szerzeményük kisfilmjében.

3. Tizenhárom különböző iskolában koptatta a padokat

2009-ben nyilatkozott arról, hogy gyerekkorában több iskolában is megfordult, mi több: szülei már hároméves korában beíratták az általánosba (azt hazudva, hogy idősebb a koránál), mert hatéves bátyja nem akart egyedül menni.

A mentálisan korlátozottak osztályába tettek, mert nem tudtam felvenni a többiek tempóját. Azt gondolták, hogy lassú vagyok, mert minden, amire vágytam az volt, hogy szundíthassak egy jót, míg a többiek a saját dolgukkal voltak elfoglalva. Végül az anyukám kivett az iskolából.

Gyerekként is gyönyörű volt

4. Főzőleckéket vett a világ egyik leghíresebb éttermének séfjeitől

2010-et írtak a naptárak, amikor Blake részt vett a párizsi Le Cordon Bleu étterem főzőtanfolyamán, ahol a legjobbaktól tanulhatta a gasztronómiai csodák elkészítésének művészetét, amit saját bevallása szerint rendkívül élvezett.

Szenvedélyesen szeretek főzni, így nagy álmom volt, hogy elmehessek a Le Cordon Bleu-be. Életem egyik legfantasztikusabb élménye volt! Az étel, az óra, a séf, a hozzávalók – mind-mind a legjobbak közül valók voltak. Betekintést nyerhettem abba, mitől is világhírű a Le Cordon Bleu. Jelenleg az a vágyam, hogy egyszer visszatérhessek oda, és eltöltsek pár hónapot az ételek isteneitől tanulva.

5. Egész életében a figyelem középpontjában állt

Blake-et mindig és mindenhol imádták és imádják; ahol csak megfordul, minden tekintet rászegeződik. Így volt ez már azelőtt is, hogy híres lett: középiskolás korában osztályelnök volt és a szurkolócsapat lelkes tagja, valamint osztálya nagy mókamesterének is tartották remek humora miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek