Starity

Alicia Vikander alig várja, hogy Lara Croft bőrébe bújjon

2016. július 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő úgy nyilatkozott, hogy izgatott, amiért a korábbi Lara Croft, Angelina Jolie örökébe léphet.

hirdetés
Alicia Vikander alig várja, hogy Lara Croft bőrébe bújjon
Fotó: LA Times

Angelina Jolie 15 évvel ezelőtt, 2001-ben vitte sikerre Lara Croft történetét, amiről a közelmúltban derült ki, hogy ismét a filmvászonra kerül egy reboot keretein belül, melyben ezúttal az Oscar-díjas Alicia Vikander bizonyíthat. A színésznő már nagyon várja, hogy a karakter bőrébe bújjon, és az E! Newsnak adott interjújában magasztos szavakkal dicsérte kolléganője munkáját.

Angelina Jolie az a nő, akivel nagyon szeretnék találkozni. Természetesen ő tette ikonikussá ezt a karaktert. Ő egy hihetetlen nő, szívesen összefutnék vele

– nyilatkozta Alicia, aki mind színésznőként, mind rendezőként és íróként is nagyra tartja Jolie-t, uganakkor nem áll szándékában tanácsot kérni tőle arra vonatkozóan, hogyan készüljön fel az új Tomb Raider-film forgatására. 

Vikander egyébként jelenleg a szeptember 2-án bemutatásra kerülő Fény az óceán felett című filmjét népszerűsíti Egyesült Államok-szerte, melyben szerelmével, Michael Fassbenderrel együtt szerepeltek.

Mindketten nagyon izgatottak vagyunk a film miatt. Már majdnem két év telt el azóta, hogy végeztünk a forgatással. Láttam a legutóbbi vágás eredményét is, és azt kell mondjam, mindannyian büszkék lehetünk rá

– magyarázta a drámafilm kapcsán Alicia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek