Starity

Barátság extrákkal: Mila Kunis és Ashton Kutcher egymás alkalmi partnerei voltak

2016. július 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A második közös gyermekét váró sztárpár kapcsolata barátságnak indult, amit később némi erotikával is megfűszereztek. Ezt követően azonban már saját maguk előtt sem tagadhatták: egymásba szerettek.

hirdetés

2011-ben került a mozik Mila Kunis Justin Timberlake-kel közös filmje a Barátság extrákkal, melyben egy szexre épülő barátságot láthattunk szerelemmé alakulni. A színésznőtől nem állt távol a szerep, ugyanis ezidőtájt egy ilyen kapcsolatot tartott fent a Demi Moore-ral való szakításából kilábaló Ashton Kutcherrel.

Mila és Ashton 1998 óta ismerik egymást, hiszen nyolc évadon át voltak a főszereplői a 2006-ig futott Azok a 70-es évek show című vígjátéksorozatnak, így amikor 2012 áprilisában hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat, az elsőszámú álompárrá léptek elő. A szerelmesek mindeddig titkolták, hogy milyen előzménye volt a kapcsolat hivatalossá tételének, ugyanis kezdetben eszük ágában sem volt randizni egymással.

Különös, hogy mindketten csináltunk egy-egy, a kapcsolatunkra reflektáló filmet. Én a Barátság exrákkal című vígjátékban szerepeltem, ő pedig a Csak szexre kellesz-ben. Ha pedig már ezekről a filmekről van szó, tudnunk kell, hogy az ilyen szarság nem működik a való életben. Nem is bátorítunk erre senkit. Mi szó szerint megéltük ezt a kezet rázunk, és szórakozzunk egy jót dolgot, amit egy őszinte beszélgetés követett

– nyilatkozta a színésznő Howard Stern rádióműsorában a minap, és azt is elárulta, hogy Ashtonnal nem sokkal azután jöttek össze, hogy ő felbontotta az eljegyzését Macaulay Culkinnal, a színész pedig elvált Demi Moore-tól.

Mila elmondása szerint a kapcsolatuk akkor kezdődött, amikor Ashton 2011-ben elhívta egy házavató bulira, és amikor meglátta kollégáját, szabályosan elakadt a lélegzete tőle.

Átmentem hozzá. A hosszú történet röviden: másnap reggelig ott maradtam. Ez volt az első alkalom, hogy szingliként egy pasinál töltöttem az egész éjszakát. De mondok még többet: nem engedte, hogy eljöjjek. Hajnali kettő volt, én pedig mondtam neki, hogy ideje, hogy hívjak egy Uber-taxit, erre ő azt mondta, hogy őrült vagyok. Amikor egyedülálló voltam, sosem akadt példa arra, hogy éjszakára is ott maradjak valakinél. Ez volt az első és egyetlen alkalom.

A színésznő azt is elárulta, hogy nem sok idő kellett nekik, mire belátták: nem fog működni köztük a kizárólag a szexen alapuló kapcsolat, így randizni kezdtek. Mára boldog házasságban élnek. Kislányuk, Wyatt 21 hónapos, második gyermeküket pedig év végére várják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek