Starity

Kulcskaraktertől búcsúzhat a Tökéletes hang stábja

2016. július 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előreláthatóan 2017 decemberében kerül a mozikba a Tökéletes hang harmadik része, de valószínűleg az egyik főszereplő nélkül.

hirdetés
Kulcskaraktertől búcsúzhat a Tökéletes hang stábja
Fotó: Universal Pictures

Hatalmas sikernek örvend a tengerentúlon és hazánkban is a Tökéletes hang című filmsorozat, melynek legutóbbi része tavaly májusban került a mozikba. A Universal Studios természetesen már akkor beruházott a folytatásra, melynek egyelőre nem kezdődött meg a forgatása, de értesüléseink szerint az egyik fontos karakter, az Adam DeVine alakította Bumper nélkül kerül majd a vászonra.

A színészt egyelőre nem szerződtették le a produkcióhoz, és vélhetően nem is tudná bevállalni most a Tökéletes hangot, ugyanis jelenleg is legújabb, Zac Efronnal közös filmjét, a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című vígjátékot népszerűsíti; valamint rövidesen megkezdődik a főszereplésével készülő When We First Met forgatása is.

Még nem tudom, hogy szerepelni fogok-e a Tökéletes hang folytatásában... Azt hiszem, ez a szkripten múlik. A forgatókönyvírók még nem végeztek, és engem sem szerződtettek még le

– nyilatkozta DeVine az LA Timesnak adott interjújában, majd hozzátette, hogy imádta az első két epizódot, és örömmel venne részt a harmadik tető alá hozásában is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek