Starity

Az Alkonyat után kémregénnyel borzolja a kedélyeket Stephenie Meyer

2016. július 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-sorozattal ismertté vált amerikai írónő legújabb regénye ősszel kerül a könyvesboltok polcaira.

hirdetés

Stephenie Meyer nevét 2005-ben ismerte meg a világ, amikor piacra dobta első regényét Alkonyat címmel. A vámpír és a halandó szerelme hihetetlen siker lett világszerte, így a történet további három folytatást ért meg, időközben pedig a Summit Entertainment filmre is vitte azt Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner főszereplésével.

Az írónő később A burok címmel újabb regényt jelentetett meg, mely szintén a bestseller lista élén landolt, a történetet pedig szintén filmre vittek (2013-ban), de az alkotás várakozáson alul teljesített. Stephenie körül azóta is nagy volt a csend, ám az írónő továbbra is dolgozott, legújabb műve pedig november 15-én kerül a boltok polcaira The Chemist, azaz A vegyész címmel.

A regény középpontjában egy hölgy áll majd, aki az Egyesült Államok kormánya elől menekül, bizalmát pedig egy régi barátjába helyezi. Hősünk időközben a lehető legrosszabbkor esik szerelembe, ráadásul olyasvalakibe, akibe nem kellene...

Meyer elmondása szerint a történet írásakor a legnagyobb hatást a Jason Bourne / Aaron Cross-rejtély gyakorolta rá, és úgy nyilatkozott, hogy a thriller elemekkel átitatott krimiben a legveszélyesebb fegyvernek az ész és a furfang ígérkezik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek