Starity

Liam Payne exét nem lepte meg, hogy az énekes tíz évvel idősebb nőt szeret

2016. július 22. 14:02   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Payne és Cheryl Cole márciusban vállalták fel kapcsolatukat, és azóta is sokan támadják őket a sokkoló korkülönbség miatt. Liam exbarátnőjét, Danielle-t viszont egyáltalán nem lepte meg a dolog.

hirdetés

Liam Payne és Danielle Peazer 2010-ben, az X-Factor alatt találkoztak először, 2011-ben pedig már egy párként mutatkoztak. A rajongók elsőre szúrós szemmel nézték a lány javára írható ötéves korkülönbséget, később azonban már nem foglalkoztatta őket. A pár egy ideig se veled – se nélküled kapcsolatot ápolt egymással, majd 2013-ban végleg búcsút intettek egymásnak.

Azóta mindkettőjükre rátalált a boldogság, Danielle-t pedig nemrég arról faggatták, meglepődött-e hogy volt kedvese a nála tíz évvel idősebb Cheryl Cole-lal randevúzik.

Nem voltam meglepve, amikor nyilvánosságra került, mivel ugyanabban az iparban vannak. Talán ha Teresa May-jel kezdett volna randizni, azt mondanám Hűha! Az sokkoló lenne. Öt évvel idősebb vagyok nála, szóval lehet, hogy van valamije az idősebb nők felé

– nyilatkozta Danielle, majd az őt faggató riportert is meglepte, amikor elátulta: Liammel a mai napig tartják a kapcsolatot.

Tisztában van a dolgokkal, amik az életemben történnek, azt mondta büszke rám. Szép dolognak tartom, hogy közel négy évvel a szakításunk után is képesek vagyunk támogatni egymást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek