Starity

Új videoklippel jelentkezett Namie Amuro

2016. július 25. 07:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maximum fordulatszámon pörög a j-pop-királynő, Namie Amuro, hisz májusban jelent meg Mint című kislemeze, július végén pedig megérkezik új, immáron 45. kislemeze Hero címmel, melyet az Olimpiához időzített – nem véletlenül.

hirdetés

Július 21-én jelent meg Namie Amuro legújabb videoklipje, melyet a Hero című dalához forgatott. A dal különlegessége abban rejlik, hogy az augusztusban elstartoló XXXI. nyári olimpiai játékok hivatalos japán zenéje, így ennek fényében egyedi rövidfilm készült hozzá. A klip „green floor”, „water floor” és „flame floor” jelenetekből épül fel, amik a szerelem, az élet és a szenvedély szimbólumaiként jelennek meg. 

Korábban már megjelent egy speciális olimpiai változat is, melyben a dícsőség útja tárul elénk. Az aranytorkú énekesnő legújabb, Hero című kislemeze egyébként július 27-én kerül a boltok polcaira, melyen a korong névadó dala mellett egy új nóta, a Show Me What You've Got is helyet kapott, amihez szintén készül kisfilm.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek