Starity

Taylor Swift kapott szerepet Lindsay helyett

2010. október 02. 10:10   |   Szerző: kakaospalacsinta

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, a színész-énekesnőnek mostanában nincs szerencséje sem a magánéletben, sem a filmvásznon. Richard O'Sullivan forgatókönyvírónak végig Lindsay lebegett a szeme előtt, de a producerek végül lemondtak róla magánéleti problémáira hivatkozva.

hirdetés
Taylor Swift kapott szerepet Lindsay helyett

Lindsay Lohan múlt hét pénteken megint börtönbe került a pozítiv drogtesztje miatt, így ismét elvonóra megy. Valószínűleg ezért vonták vissza a szerepét a One Night with You című filmben. Ez már a második jelentősebb szerep, ami nem az övé lett: 2010 tavaszán a The Other Side stábja is búcsút intett neki.

És hogy ki lép a helyébe? Taylor Swift countryénekesnő. A tehetséges lány, aki eddig csak két filmben játszott szerepet (Valentin nap; CSI), kapta meg a LiLonak szánt karaktert. Taylor ezen kívül két másik filmben önmagát alakította (Hannah Montana – a film; Jonas Brothers – 3D Koncert)

Kíváncsian várjuk a filmet, hogy lássuk, Taylor mire képes a filmvilágban. Vagy maradjon inkább a zenénél? Mindenesetre gratulálunk neki, hiszen már régóta vágyik nagyobb szerepekre. Lindsay-nek pedig sok sikert és mielőbbi gyógyulást kívánunk, hogy minél hamarabb újra örömöt szerezhessen rajongóinak a filmvásznon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek