Starity

Lady Gaga nyomdokaiba lép Rihanna

2016. július 25. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idén is megrendezésre került Comic-Conon a Bates Motel című sorozat stábja is tiszteletét tette, és bejelentésre került, hogy Rihanna is látható lesz az utolsó, ötödik évadban.

hirdetés

A népszerű énekesnő a Bates Motel 2017-ben bemutatásra kerülő 5. évadában fogja megcsillogtatni tehetségét Marion Crane-ként, akit tragikus módon gyilkoltak meg. Rihanna ezzel a harmadik olyan személy lett, aki életre keltheti a karaktert Janet Leigh és Anne Heche után; és így a szintén popénekesből sorozatsztárrá avanzsáló Lady Gaga nyomdokaiba lép.

Maga RiRi nem tudta tiszteletét tenni az eseményen, ezért egy videóval készült a rajongóknak, amiben bejelenti, hogy ő kapta a lehetőséget, hogy Marion Crane-t alakíthassa. A felvételt Carlton Cuse, a sorozat executive producere osztotta meg a Twitteren. 

Jelentősségteljes és izgalmas módon szerettük volna újradefiniálni ezt az ikonikussá vált karaktert. Hallottuk, hogy Rihanna nagy rajongója a műsornak, mi pedig neki vagyunk a nagy rajongói, így ez az együttműködés a kreativitás és a végzet tökéletes ütközése

– nyilatkozta a bejelentést követően Carlton Cuse és Kerry Ehrin egy közleményben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek