Starity

Colton Haynes szerepet kapott a Scream Queens folytatásában

2016. július 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fox csatorna egyelőre szeretné titokban tartani, hogy pontosan milyen szerepet is szánnak A zöld íjász sztárjának.

hirdetés

Colton Haynes újabb tévésorozatban kapott bizonyítási lehetőséget, ugyanis a közelmúltban leszerződött a nagy sikernek örvendő Scream Queens című sorozat szeptemberben képernyőre kerülő második évadához, melyben egy egyelőre titokzatos karaktert alakít majd. 

Nagyon izgatott vagyok, amiért megoszthatom veletek ezt a hírt. Alig várom, hogy elkezdjünk dolgozni a Scream Queens második évadán

– írta a színész az Instagramon az alábbi kép kíséretében.

A széria folytatásának stábja egyébként már így is izgalmasan alakul, ugyanis visszatér az első évadban is szerepet játszott Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Abigail Breslin, Keke Palmer, Glen Powell, Lea Michele, Niecy Nash és Billie Lourd, valamint nemrég tovább bővült a csapat Taylor Lautnerrel és John Stamosszel. Utóbbiak két orvost alakítanak majd, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy közzéjük áll be Colton is.

A forgatókönyvet lapozgatva olvastam egy olyan jelenetről, melyben John Stamos és én nem viselünk semmit. Ez azt jelenti, hogy ki kell találnom magamnak valami diétát. Jobban tenném, ha egy percig sem fogyasztanék szénhidrátot, amennyiben nem akarok leégni John mellett

– viccelődött egy interjúban Glen Powell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek