Starity

Hatalmasat tartolt az új Star Trek-film

2016. július 25. 10:10   |   Szerző: SpecialError

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2009-ben újraindított franchise-zal úgy fest, nem tudnak hibázni, hiszen a július 22-24-ei hétvégét magasan nyerte – már ami a bevételeket illeti.

hirdetés

1. Star Trek: Mindenen túl – 59.6 millió dollár

Sokan várták a Star Trek új részét, amit az is bizonyít, hogy a Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban és Zoe Saldana főszereplésével készült film már a nyitóhétvégéjén 59.6 millió dollár bevételt produkált, ami átszámítva több mint 16 milliárd forintnak felel meg.

Fotó: Paramount Pictures

2. A kis kedvencek titkos élete – 29.3 millió dollár

Úgy tűnik, hogy a Universal Studios és az Illumination Entertainment közös animációs meséje a nézők nagy kedvence, hiszen az ötös listán, három újonc ellenére is második helyet érő 29.3 millió dollárt (megközelítőleg 8 milliárd forint) fizettek ki a mozizók, hogy láthassák.

Fotó: Universal Studios / Illumination Entertainment

3. Szellemirtók – 21.6 millió dollár

86.9 millió dollárt, azaz körülbelül 24 milliárd forintot hozott eddig a készítőknek a női főszereplőkkel újraélesztett Szellemirtók. Bár sokan hatalmas bukásra számítottak, mégis úgy tűnik, hogy a nézők imádják a Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon és Chris Hemsworth főszereplésével készült feldolgozást.

Fotó: Columbia Pictures / Sony Pictures

4. Amikor kialszik a fény – 21.6 millió dollár

A Teresa Palmer és Gabriel Bateman főszereplésével készült horrorért a nyitóhétvégén összesen 21.6 millió dollárt fizettek ki a borzongani vágyók – ez átszámítva körülbelül 6 milliárd forintot jelent.

Fotó: Warner Bros. Entertainment

5. Jégkorszak: A nagy bumm – 21 millió dollár

Úgy tűnik, hogy Manny, Sid és Diego kalandja már nem robbantanak mozipénztárakat, bár a nyitóhétvégi 21 millió dollár, ami nagyjából 5,8 milliárd forint nem mondható kevésnek, de valószínűleg a készítők ennél kicsit többet reméltek.

KépFotó: 20th Century Fox

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek