Starity

Allison Scagliotti szerepet kapott a Vámpírnaplókban

2016. július 25. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a sorozat nyolcadik évadának első epizódjában tűnik fel először.

hirdetés
Allison Scagliotti szerepet kapott a Vámpírnaplókban

Allison Scagliotti neve ismerősen csenghet a sorozatrajongók körében, hiszen a 25 éves színésznő olyan szériákban csillogtatta meg tehetségét eddigi pályafutása során, mint a Tuti gimi, a Drake & Josh, az Elcserélt lányok és a 13-as raktár. Allison nemrég újabb izgalmas hírt osztott meg rajongóival, amikor közhírré tette: szerepet kapott a Vámpírnaplókban.

A 2009 óta futó sorozat nyolcadik és egyben utolsó évadának első része október 21-én kerül képernyőre, és már ebben az epizódban is feltűnik Allison, aki egy Georgie nevű kutatási gyakornokot alakít majd. Munkája során egy számára addig ismeretlen terepre téved, melynek keretein belül legnagyobb félelmeivel kell majd szembenéznie.

Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy Georgie története hogyan kapcsolódik majd a Salvatore-testvérekéhez, de minden valószínűség szerint felbukkanásával szerepet játszik majd abban, hogy megmentsék a különös varázslat sújtotta Damon (Ian Somerhalder) és Enzo (Michael Malarkey) életét...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek