Starity

Agymenők: Az Egy rém rendes család sztárja alakítja Penny édesanyját

2016. július 25. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétvégén megrendezésre került Comic-Conon jelentették be az Agymenők készítői, hogy a sorozat szeptember 19-én debütáló tizedik évadában nagy szerepe lesz Penny édesanyjának, Susannek is.

hirdetés

Múlt hónapban számoltunk be arról, hogy várhatón az ősszel startoló tizedik évad lesz az utolsó a tudományos tézisekre épülő Agymenők című sorozat történetében, így a készítők igyekszenek elrendezni a főszereplők magánéletét. Ennek részeként kapcsolódik a történetbe Penny (Kaley Cuoco) édesanyja, Susan is, akit Katey Sagal kelt majd életre.

A színésznőt az Egy rém rendes család és a Kemény motorosok című sorozatokból ismerheti a szélesebb közönség, így az ő szerződtetésével továbbvitték az alkotók a hagyományt, miszerint a főbb karakterek édesanyját egy, már sokat bizonyított tehetség alakítsa.

Katey és Kaley egyébként nem először dolgozik együtt, ugyanis a 2002 és 2005 között futott Pimaszok című szitkomban is anya-lánya párost alakítottak, így vélhetően a munka is gördülékenyen zajlik majd köztük a forgatásokkor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek