Starity

Calvin Harris és Kanye West dalban vágnak vissza Taylor Swiftnek?

2016. július 27. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lemezlovas és a rapper nem titkoltan jó barátságot ápol egymással, és állítólag már egy közös dal ötletén gondolkoznak.

hirdetés
Calvin Harris és Kanye West dalban vágnak vissza Taylor Swiftnek?
Fotó: Elite Daily Illustration

Nemrég még Calvin Harris és Taylor Swift szakításától volt hangos a világsajtó, ezt követően azonban mindössze két hét kellett az énekesnőnek ahhoz, hogy továbblépjen – méghozzá Tom Hiddleston oldalán. Azóta macska-egér harc kezdődött az exek között, a vitába pedig Kanye West is beszállt felesége, Kim Kardashian oldalán.

A rapper ugyanis nem épp szép szavakkal illette Swiftet Famous című szerzeményében, ami igencsak szúrta az énekesnő szemét, és óriási balhét csapott, amiért West nem kérte ki az engedélyét, hogy ebben a szövegkörnyezetben helyezze el a nevét. Ezzel szemben Kardashian több ízben is felszólította a szőkeséget, hogy ne hazudozzon tovább, mert bizonyítékuk van, hogy igenis rábólintott az ominózus sorokra, amiket végül ki is szivárogtatott a közösségi médián keresztül.

Az „első lövések” eldördülése óta nagy a csend a balhézó felek körül, bár egyes állítások szerint egymás beperelését fontolgatják. A Swift iránti harag meglehetősen közel hozta Harrist és Westéket, így aligha volna meglepő, ha azt tervezgetnék, hogyan vágjanak vissza az énekesnőnek. Ezt támasztja alá az is, hogy állítólag Calvin és Kanye közös szerzemény írását tervezik, amiben minden valószínűség szerint Taylornak is jutna néhány keresetlen szó.

Calvin szívesen dolgozna együtt Kanyéval. Egyelőre még nincs folyamatban a közös munka, de Calvin úgy véli, Kanye brilliáns

– nyilatkozta egy forrás az E! Newsnak, míg egy másik arról számolt be, hogy Kim és Kanye régóta nagy csodálói a DJ-nek. 

Kim egyébként a minap össze is futott Calvinnal és kedélyesen elcsevegtek egymással Jennifer Lopez születésnapi buliján, ami szintén arra enged következtetni, hogy valami szervezkedés máris elindult a háttérben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek