Starity

Saját kollekciót dob piacra Eva Longoria

2016. július 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Régi vágya válik valóra a Született feleségek sztárjának azzal, hogy végre piacra dobja azt a kollekciót, melyen évek óta teljes erőbedobással dolgozott.

hirdetés

Eva Longoria igazán nem panaszkodhat, hiszen talán még sosem mentek ilyen jól a dolgai. A 41 éves színésznő két hónappal ezelőtt ment férjhez, július elején megkapta az őt megillető csillagot a hollywoodi Hírességek Sétányán, két hét múlva pedig piacra dobja egyedi tervezésű ruhakölteményekből álló kollekcióját.

Nagyon izgatott vagyok a kollekció megjelenése miatt! Két éve dolgoztam rajta, és végre eljutottunk odáig, hogy megjelenhessen a The Limited szárnyai alatt

– nyilatkozta a színésznő.

A kollekció egyébként megközelítően 250 egyedi tervezésű darabot számlál, melyben egyaránt helyet kaptak lezserebb és elegánsabb darabok is. Eva saját bevallása szerint személyesen vett részt az elkészítésükkor, és ő maga választotta ki azokat az anyagokat és díszítőelemeket, melyeket a kreációkon szeretett volna tudni. A ruhák augusztus 15-én kerülnek forgalomba a fent említett márka, a The Limited neve alatt.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek