Starity

Briana Jungwirth szerelmes volt Louis Tomlinsonba

2016. július 27. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy forrás elárulta, hogyan kezdődött a dráma Louis Tomlinson, Briana Jungwirth, és az énekes szerelme, Danielle Campbell között.

hirdetés

Az elmúlt időben puskaporossá vált a hangulat a 24 éves édesanya, Louis és Danielle között. Nem elég, hogy Tomlinson bíróságra viszi az ügyét, miszerint Briana nem engedi látni a fiát, emellett a friss anyuka teljesen kiakadt nyilvánosan azon, hogy Danielle a kisfia körül legyeskedik.

Tettethetsz, amit akarsz, de te SOSE leszel a kisfiam édesanyja

– írta Twitterén, miután kijöttem a meghitt fotók Louisról, a barátnőjéről, Danielle-ről, és a kisfiáról, Freddie-ről.

A bejegyzés végett többen bírálták Brianát, többek között Perez Hilton is, aki szerint az ügy túl lett reagálva, és nem tudja, mit vár Danielle-től, azt, hogy teljesen hidegül és bunkón viselkedjen a kisbabával?

Briana nem reagált az üzenetekre, és a kiírás még mindig megtalálható mikroblogján. Az egyik ismerőse pedig véget kívánt vetni a találgatásoknak, és elárulta, mi is Briana baja Louis új barátnőjével.

Mielőtt Briana terhes lett, a barátainak áradozott arról, mennyire komolyra fordultak a dolgaik Louis-val. Úgy gondolta, hogy ebből tényleg kapcsolat lesz

– nyilatkozta a People-nek.

Briana és Louis tavaly nyáron – a lány ragaszkodása egyértelmű a képekről is

Amikor kiderült, hogy várandós, Louis nagyon támogató volt. Fizetette az összes egészségügyi kezelését, ráadásul egy házat is vett neki... Briana totál oda volt érte. Aztán Louis járni kezdett Danielle-lel, Briana pedig teljesen összetört, és ekkor kezdődött a dráma. Ő nagyon akarta, hogy a kapcsolatuk működjön, szerelmes volt Louis-ba.

Reméljük, a fiataloknak sikerül megoldaniuk a problémájukat, legalább a baba érdekében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek