Starity

Demi Lovato és Joe Jonas visszarepítették rajongóikat az időben

2016. július 28. 08:08   |   Szerző: Szandiii_1992

Demi Lovato és Joe Jonas szakításuk után is jó viszonyban maradtak, és családtagként tekintenek egymásra.

hirdetés

Demi Lovato és Nick Jonas Honda Civic: Future Now nevet viselő turnéja előző este Washingtonban folytatódott, ahol több meglepetéssel is készültek a közönség számára. A koncert során színpadra lépett a country csillag, Brad Paisley, aki Demivel közös duettjét, a Without A Fightot adta elő, valamint ezt követően felcsendült még az énekesnő balladája, a Stone Cold is, aminél már a Jonas-fiú is csatlakozott hozzájuk, és zongorán kísérte őket. 

Ezt követte az est legemlékezetesebb pillanata, amit Lovato exe, és egyben Nick bátyja, Joe Jonas okozott, aki megjelenésével sokakban előídézte a meghatározó Rocktáboros időszakot, és egészen 2008-ig repítette vissza a rajongókat.

hirdetés

Joe, mért nem bújsz elő?

– tette fel a kérdést Nicholas, amivel Lovatót lepte meg a leginkább, ugyanis fogalma sem volt a srácok tervéről, így amikor meghallotta egykori szerelme hangját, azonnal a szívéhez kapott, és arcán egész végig letörölhetetlen vigyor volt.

Meglepni Demit a Gotta Find You-val olyasvalami, amit sosem fogok elfelejteni! Köszönöm, hogy ott lehettem, srácok. Nagyszerű műsort hoztatok össze. Büszke vagyok, hogy ilyen tehetséges, csodálatos emberek lehetnek az életem részesei

– írta másnap Instagram-oldalán Joe egy kép kíséretében, ami alá később érkezett Miss Lovato rövid, ám annál lényegretörőbb válasza, ami annyit takart, hogy Szeretlek.

A Cake By The Ocean előadóját egyébként a napokban az E! Online riportere faggatta a 23 éves énekesnőről, akivel 6 évvel ezelőtt alkottak egy párt, de románcuk csak néhány hónapig tartott, ám mindezek ellenére a mai napig sikerült remek viszonyban maradniuk – legutóbb például együtt ünnepelték a függetlenség napját.

Nem exként tekintek rá. Nagyon jó barátok vagyunk. Sok mindenen mentünk együtt keresztül, és nagyon közel állunk egymáshoz. Családtag

 – idézte a magazin Jonas szavait.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek