Starity

Kristen Stewart színt vallott: valóban egy párt alkotnak Alicia Cargile-lel

2016. július 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sztárja saját bevallása szerint még soha nem volt ilyen boldog.

hirdetés

Tavaly januárban kapott szárnyra a pletyka először, miszerint Kristen Stewart nemcsak a férfiakhoz, hanem a nőkhöz is vonzódik. A színésznőt akkor asszisztense, Alicia Cargile társaságában kapták lencsevégre meglehetősen meghitt körülmények között, a kettejük közti romantikus kapcsolat pedig később is megmaradt, ám hivatalosan egyikük sem erősítette meg az összetartozást.

Kristen a Nylon magazinnak adott interjújában úgy nyilatkozott néhány hónappal ezelőtt, hogy nem tervez coming outolni, mert véleménye szerint nincs szüksége arra, hogy felcímkézze magát, mert ugyanis ekkor – a saját szavaival élve – nem lenne hiteles. A színésznő a közelmúltban SoKo francia énekesnővel enyelgett Párizsban, nemrég azonban ismét visszatalált Aliciához.

Mikor srácokkal randiztam, akkor sem beszéltem a magánéletemről, és ez most sincs másként

– nyilatkozta akkoriban a Variety magazinnak a kérdésre, hogy miért nem hajlandó beszélni a magánéletéről, a minap azonban mégis megtörte a csendet és bevallotta: szerelmesebb mint valaha!

Jelenleg borzasztó szerelmes vagyok a barátnőmbe. Néhányszor szakítottunk már, de mindig visszataláltunk egymáshoz, és ez most sincs másképp

– magyarázta Kristen az ELLE-nek adott interjújában, és hozzátette: továbbra is igyekszik megóvni a magánéletét.

Az E! News nemrég utánajárt annak, hogy mit lehet tudni Kristen szerelméről, mi pedig elhoztuk nektek is a „nyomozás” eredményét. Íme!

1. A showbizniszben dolgozik

LinkedIn profilja szerint Alicia 2009 óta dolgozik a tévé- és filmiparban amolyan mindenesként: személyzetet toboroz, tartja a kapcsolatot a művészekkel, de részt vesz a produkciók promóciójának elkészítésében és az utómunkálatokban is.

2. A hírességek körében is ismert

Munkájából kifolyólag Kristen mellett olyan sztárokkal dolgozott együtt korábban, mint Kesha, a Maroon 5, Alicia Keys és Atlas Genius – többek között.

3. Jelenleg a vizuális effektekért felelős producerként tevékenykedik

2013 júliusa óta a Nomad Editing Company Inc. foglalkoztatja, és a különböző reklámok kidolgozása mellett részt vett Daniel Radcliffe 2013-as drámafilmjének, az Öld meg kedveseidnek elkészítésében is a vizuális tartalmakért felelős producerként.

4. Ambíciózus személyiség nagy tervekkel

A Tumblrön egy kérdezz-felelek során árulta el, hogy régi vágya az, hogy egyszer együtt dolgozhasson Wes Andersonnal, szeretne egyszer kézzel faradni egy gördeszkát, elvinni édesanyját Olaszországba, örökbefogadni egy kutyát, írni egy könyvet és mindig boldog akar lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek