Starity

Margot Robbie lehet a következő Bond-lány

2016. július 28. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan még nem kezdődtek meg a következő Bond-film forgatásának előkészületei, és a történet is kidolgozófélben van, ám a tengerentúlon máris azt találgatják, kik kaphatják a főszerepeket.

hirdetés
Margot Robbie lehet a következő Bond-lány

A 007-es ügynököt alakító Daniel Craig a közelmúltban jelentette be elválását a franchise-tól, így értesülhettünk arról, hogy a következő James Bond-filmben már más alakítja a történet főszereplőjét. Természetesen rögtön megkezdődtek – és azóta is folynak – a találgatások azt illetően, hogy vajon ki kapja a lehetőséget, hogy a brit titkosügynök bőrébe bújjon.

Bond szerepére eddig Tom Hiddlestont tartották a nagy esélyesnek, ám a szakértők szerint a színész elbukta a lehetőséget, amikor nyilvánosan is felvállalta kapcsolatát Taylor Swifttel. Kiesésével olyan sztárok juthattak közelebb a szerephez, mint Idris Elba, Tom Hardy, James Norton vagy épp Aidan Turner, de Niall Horan neve is szóba került a karakter kapcsán.

Az új főszereplővel készülő filmhez természetesen új hősnő is dukál, így jelenleg is attól hangos a sajtó, hogy vajon melyik színésznő kap bizonyítási lehetőséget az új Bond oldalán. Az Independent szerint Margot Robbie a legnagyobb esélyes – őt a nézők is szívesen látnák az ügynök oldalán –, őt pedig Emily Blunt, Emily Ratajkowski és Emma Watson követi a sorban, arról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy vajon melyikük lesz a befutó.

Margot győzelmére egyébként azért is gyanakszanak sokan, mivel az ausztrál szőkeség legutóbb a hazánkban augusztus 4-én mozikba kerülő Suicide Squad – Öngyilkos osztag című akciófilmben játszott főszerepet, ezzel is bizonyítva, hogy egy bevállalós, vadóc szerepben is megállja a helyét, így Bond-lánynak is tökéletes lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek