Starity

Meglepő vallomás: Kis híján Gwen Stefani kapta a Mr. & Mrs. Smith női főszerepét

2016. július 28. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A No Doubt énekesnője majdnem megkapta a szerepet, ám végül a készítők Angelina Jolie mellett tették le a voksukat.

hirdetés

Ugyan Gwen Stefani divattervezőként is kipróbálta magát pályafutása során és egy kisebb szerep erejéig feltűnt a Zoolander, a trendkívüli és az Aviátor című filmekben, ám ennek ellenére is nehéz elképzelni, hogy néhány évvel ezelőtt még komoly színésznői ambíciókat dédelgetett. A 46 éves énekesnő nemrég a SiriusXM rádióállomáson vendégeskedett Howard Stern műsorában, ahol elárulta: egy karnyújtásnyira volt tőle a Mr. & Mrs. Smith női főszerepe.

Úgy éreztem, hogy majdnem megkaptam, mert többször is visszahívtak újabb és újabb meghallgatások erejéig. Nagyon kiélezett volt a verseny [a szerepért], és szerettem volna megkapni, de sokkal inkább a zenei karrieremre akartam koncentrálni

– nyilatkozta az énekesnő, aki Nicole Kidmannel, Catherine Zeta-JonesszalChloë Sevignyvel és Angelina Jolie-val szállt versenybe a szerepért, mely végül utóbbinál landolt.

Gwen azt is elárulta az interjú során, hogy a No Doubt révén ekkor már régóta ismerte a férfi főszereplőt alakító Brad Pittet, aki egyébként épp a Mr. & Mrs. Smith forgatásán szeretett bele Angie-be, és mint tudjuk, e szerelem miatt vetett véget Jennifer Anistonhoz fűződő kapcsolatának.

Végül Angelina Jolie játszhatott Brad Pitt oldalán I Fotó: 20th Century Fox

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek