Starity

Kylie Jenner és Kim Kardashian elárulták titkaikat – interjú

2016. július 28. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim és Kylie neve a világ minden táján ismerősen cseng az embereknek, ami nem is csoda, hiszen mindennapjaikat közel tíz éve követik a kamerák, valamint a közösségi oldalak koronázatlan királynőinek is tartják őket.

hirdetés

Az Allure magazin nemrég felkérte Kim Kardashiant, hogy interjúvolja meg 18 éves húgát, aminek örömmel eleget is tett a kétgyermekes sztáranyuka, és több családi titokról és szépségápolási tippről is lehullott a lepel.

Fotó: Instagram / Kim Kardashian

Kim: Akadt arra példa valaha, hogy lenyúltál tőlem valamit? Ígérem, nem leszek mérges!

Kylie: Ó, állandóan, de mindig észrevetted.

Kim: Micsodaaaaa? Ki vele!

Kylie: Elcsórtam a dzsekijeidet.

Kim: Ó, igen... Felmentem az emeletre, és az összes cuccom ott volt szanaszét.

Kylie: Igen, de már nem csinálom ezt. Nem megyek át hozzád, és emelek el dolgokat.

Kim: Volt olyan, hogy hazudtál anyának, de a testvéreidnek megmondtad az igazat?

Kylie: Ó, Istenem! Rengetegszer. Vagyis nem olyan sokszor, de igen.

Kim: Na, itt egy kérdés: Anya elmondta nekem minden idők legjobb szépségápolási tanácsát. Tudni akarom, elmondta neked is?

Kylie: Ö... nem igazán.

Kim: Azt mondta, mindig meleg szivaccsal mossam le a sminkemet, és radírozzam le az elhalt hámsejteket. Nem tudom, miért nem adta át ezt neked is. Mi az általad legjobbnak ítélt szépségápolási tanács, amit valaha kaptál?

Kylie: Khloe mindig mondogatta, hogy használjak napvédő krémet. Korábban mindig tartózkodtam a hidratálóktól, mert érzékenyen reagált rá a bőröm. Tudom, hogy te azt gondolod, a hidratáló jót tesz a bőrödnek, de nem igazán.

Kim: És mi volt a legjobb tanács, amit tőlem kaptál?

Kylie: Hogy használjak szemkrémet. Bora Borán voltunk, amikor te és Khloe azt mondtátok, hogy azonnal be kell szereznem egyet és el kell kezdenem használni.

Kim: Vicces, hogy erre emlékszel.

Kylie: Amikor úgy érzem, hogy száraz a bőröm, felkenek egy keveset a Kiehl hidratálójából a szemeim alá.

Kim: Minden nap ezt kellene tenned. Oké, most pedig lássuk, mi volt a legnagyobb hiba, amit valaha elkövettél?

Kylie: Nos, átestem a ló túloldalára, és túl nagyra csináltattam az ajkaimat.

Kim: Igen.

Kylie: Nagyon izgatott voltam miatta, és úgy gondoltam, hogy belefér még több is. Ti meg azt mondtátok, hogy Kylie, ideje lehiggadni kicsit, így aztán visszamentem, és helyrehozattam, ami egy őrületes procedúra volt. Hála Istennek, hogy nem a Botchedban [plasztikai műtétekkel foglalkozó műsor – a szerk.] kötöttem ki.

Kim: Emlékszel, amikor lézerrel eltüntettem a babahajamat? Ilyen fura babahajam volt a homlokomon, a fényképészek mindig eltüntették Photoshoppal a képekről. Bevallom, néha irigykedem a babahajadra, mert sokkal fiatalosabb, mint az enyém volt. Mindig túlanalizálom ezt a dolgot. (nevet)

Kylie: Az emberek olyan régóta követnek figyelemmel minket, hogy rengeteg hibát tudnék felsorolni, amit az évek során elkövettünk.

Kim: Igen. Visszanézhetted a régebbi epizódokat. Szóval, mi a legjobb és a legrosszabb abban, hogy folyamatosan az arcodban vannak a kamerák?

Kylie: A legjobb az, hogy ezek az emlékek örökre meglesznek nekünk. Mind együtt vagyunk, és a felvételek miatt sok időt töltünk egymás társaságában. A legrosszabb pedig... Nem is tudom. Nem nagyon vannak árnyoldalai... talán csak ha épp nincs hozzá kedved.

Kim: Nincs egy szabad percünk sem. Mit tudnál tanítani nekem a Snapchatről?

Kylie: Sokat teszek bele [a posztjaimba], és mindig azt mutatom az embereknek, amit látni szeretnének. Nem szükségszerűen azért posztolok az autóimról, mert róluk akarok. Azért posztolok róluk, mert tudom, hogy az emberek látni szeretnék őket, meg akarják élni az álmaikat a mi életünkön keresztül. Amikor a Snapchatedet nézem, téged, Kanyét és Norit akarom látni. Meg azt, hogy hol éltek. 

Kim: Még rá kell vennem magam erre. Segítesz ebben nekem egy pár napig?

Kylie: Naná!

Kim: Ki a stílusikonod?

Kylie: Úgy érzem, téged kell mondjalak.

Kim: Nem kell engem mondanod, de elfogadom!

Kylie: Te vagy az! Felnézek rád.

Kim: Ez nagyon aranyos tőled! A testvéreink közül én adtam neked a legtöbb szépségápolási tanácsot már egészen pici korodtől fogva. Mi a legkorábbi emléked?

Kylie: Négyéves voltam. Az El Dorado-házban voltunk, és Khloe azt mondta nekem: Ma van a szülinapod! Mutasd fel az ujjaidat, és mondd meg, hány éves vagy! Közben egy csomó emberrel voltam körülvéve, mert nem ettem meg a salátámat.

Kim: Emlékszem, erre sokszor akadt példa. Mit látnék most, ha kinyitnám a hűtőszekrényedet?

Kylie: Rengeteg frissen facsart gyümölcslevet, tojásokat, tejet. És mindig tartok otthon egy közepes méretű cheddar sajtot is.

Kim: Mi volt a legjobb része, és mi volt a legnagyobb kihívás abban, hogy a legkisebb testvéremként nőttél fel?

Kylie: A legjobb az volt, hogy ti mind nagyon csajos csajok voltatok, és te megtanítottál arra, hogyan legyek én is ilyen, amit nagyon élveztem.

Kim: És mi volt az, ami kihívás elé állított?

Kylie: Legkisebbként nagy kihívást jelentett megtalálni a saját utam, és megpróbálni elérni, hogy felnőttként kezeljenek. Mindenki azt hiszi, hogy még mindig kisbaba vagyok... ami valahol igaz is. (nevet)

Kim: Mindig a kisbabánk leszel. Mi akarsz lenni, ha nagy leszel?

Kylie: Jelenleg a kozmetikai márkámra fókuszálok. Minden energiámat ebbe fektetem, és igyekszem kihozni belőle a legjobbat.

Kim: Nem hiszem, hogy valaha is több felkérést kaptam volna bármire, minthogy kipróbáljam a Lip Kitet. El kell csórnom párat anyától, hogy az embereket boldoggá tegyem. Őrületes... Nagyon örülök a sikerednek... és átjönnék vacsira hozzád.

Kylie: Tudom. Hiányzol nekünk.

Kim: Szeretlek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek