Starity

Sokkoló vallomás: A feszített munkatempó miatt elveszítette magzatát a várandós Halsey

2016. július 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő őszintén vallott életének azon megrázó időszakáról, amikor elveszítette még meg sem született kisbabáját.

hirdetés

Halsey a Rolling Stone magazin riporterét avatta be bizalmába, és elárulta: tavaly egy új élet növekedett a szíve alatt, de sajnos elveszítette az általa oly nagyon várt kicsit, méghozzá chicagói fellépése előtt néhány órával, ám a konceretet nem mondhatta le.

Azt mondtam a többieknek, hogy le kell mondanom ezt a show-t. Mindenki kedves volt, de azt mondták, hogy ez mégiscsak a Vevo LIFT hárommillió fővel...

– elevenítette fel a fájó emléket Halsey, aki végül kötélnek állt, és színpadra lépett a rajongókkal teli arénában.

Ez volt életem ledühösebb koncertje. Ekkor jött el az a pillanat is, amikor úgy éreztem, többé már nem érzem embernek magam. 

Az énekesnő azt is elárulta továbbá, hogy vetélésének hátterében a túlhajszoltság és a megállás nélküli munka állt, alig jutott ideje pihenni, ehhez pedig a folyamatos dehidratáltság is hozzájárult. Várandóssága idején se alkoholt, se egyéb tudatmódosító szereket nem fogyasztott.

Anya akartam lenni. Sokkal inkább vágytam erre, minthogy popsztár legyek. Semmit nem akartam még ennyire a világon

– nyilatkozta csalódottan a fiatal tehetség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek