Starity

Új dalokkal jelentkezett Machine Gun Kelly

2016. augusztus 01. 08:08   |   Szerző: szendreigabriella

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az újabban színészként tevékenykedő énekes két új dalt jelentetett meg az elmúlt napokban.

hirdetés

Machine Gun Kelly – eredeti nevén Richard Colson Baker – mostanában nemcsak a zenei listákat, de a tévénézőket is meghódítja, hiszen nemrég kezdődött meg Roadies című sorozatának sugárzása a Showtime csatornán, valamint további három produckióban is szerepett kapott. Rajongói többek között az Idegpálya című filmben is viszontláthatják majd, melyben Emma Roberts és Dave Franco oldalán játszott. 

Ennek örömére egyik új dala, a Dopeman a The Land drámához készült, mely szülővárosában, Clevelandben játszódik, és a rapper egy Slick nevű férfit alakít a filmben, mely augusztus 4-én kerül az amerikai mozikba. Másik új dala, a Young Man pedig Chief Keef közreműködésével készült.

MGK egyébként nemrég bejelentett néhány európai helyszínt is az Alpha Omega névre keresztelt turnéja keretein belül, így ellátogat többek között Németországba, Lengyelországba, Angliába, Hollandiába, Franciarszágba és a Magyarországgal szomszédos Ausztriába is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek