Starity

Simon Cowell megerősítette: Liam Payne és Cheryl Cole készen állnak a családalapításra

2016. augusztus 01. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban is szó esett arról, hogy a sztárpár magasabb szintre kívánja emelni a kapcsolatát, amibe a házasság és a gyerekvállalás is beletartozik, ám úgy tűnik, utóbbi kerül hamarabb terítékre.

hirdetés

Cherylből csodálatos anya lesz. Láttam, hogyan bánik a fiammal, Eric-kel és más gyerekekkel, és azt kell mondjam, fantasztikus. Remekül szót ért a kicsikkel. Élete legjobb időszakát éli jelenleg. Néhány hónappal ezelőtt vele és Liammel vacsoráztam, és nagyon jól kijönnek egymással

– nyilatkozta a Metrónak Simon Cowell.

A két énekes kapcsolatáról egyébként márciusban értesült először a világsajtó, ám Cheryl és Liam ekkor már több hónapja randiztak egymással. Az azóta eltelt hónapokban nemcsak összeköltöztek, hanem közösen fogadtak örökbe egy állatot, ami szintén azt mutatja, hogy hosszú távra terveznek egymással.

Liam állítólag már a házasságra is készen áll, Cheryl pedig boldogan állna ismét oltár elé, ám jogilag egyelőre nem kivitelezhető életük hivatalos formában való összekötése, ugyanis az énekesnő jelenleg is Jean-Bernard Fernandez-Versini felesége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek