Starity

Simon Cowell: „Liam Payne elárult minket” – ki, mihez kezd a jövőben?

2016. augusztus 01. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simon Cowell interjút adott a Sunnak, amiben kifejtette, csalódást okozott neki Liam Payne a lemezszerződésével.

hirdetés

A One Direction tagjai nagyon hűségesek, és ez meglepő. Senki nem kérte őket erre, mégis megbízhatóak... Köszönöm Harry, Niall és Louis

– nyilatkozta pár napja Simon Cowell, ami már elindított egy lavinát a médiában, hiszen Zayn-t érhető módon nem említette, de vajon mi történt Liammel? A fiúk egykori mentora ezt is elárulta.

Itt még együtt – 2014

Cowell problémája, hogy a One Direction sztárja, Liam Payne, elárulta őt és a kiadóját, hiszen leszerződött a legnagyobb riválisukkal, a Universal gondozása alatt álló Capitol UK-vel, ráadásul nem is szólt neki erről semmit, így Twitteren tudta meg, mint bárki más.

Kicsit zavaró, ha őszinte akarok lenni, főleg azért, mert annyi éven át dolgoztunk együtt. De ez a zenei business. Nem hinném, hogy bárki más csinálna ilyet a bandából.

Liam szólótörekvése így meglepetésként hatott nemcsak a rajongók, de a régi főnöke és a banda számára is.

Liam 14 évesen is jelentkezett, ha emlékeztek, az X-faktorba. Majdnem továbbjutott, de aztán két évvel később a One Direction szerencsésebb volt számára. Sokat beszélgettem vele, hogy mit akar ezután csinálni

– kezdte Simon.

De gondolom, olvasta a terveinket Harryvel, és úgy gondolta, felé nem érdeklődünk, így meg sem kérdezte

– elmélkedett a fiúk egykori mentora, aki még mindig jó kapcsolatot ápol Harryvel, Niallel, és Louis-val.

Az volt a benyomásom, hogy ő nem akar lemezt kiadni, hiszen mikor utoljára beszéltünk, az pár hónapja volt, és akkor még dalszövegíró szeretett volna lenni. Viccelődtem vele, azt mondtam, ha lesz egy jó dalod, Liam, ne add el másnak, tartsd meg, sztár lehet belőled. Amikor készen állsz, én ott leszek

– árulta el, s az interjú részében azzal folytatta, hogy sokat tárgyalt mind a négy taggal, és igyekeztek mindenkinek a legjobb ajánlatot adni, hogy boldogok és sikeresek lehessenek a Sony alatt.

Meglepetésként ért így, igen. Azonban egy részem azt mondta, természetesen, hogy komolyabban kellett volna vennem, így az én hibám is, hogy ez történt.

Tumblr

Nagyon kedvelem Niall-t, ő egy nagyszerű srác. Biztosra veszem, hogy ő a Sycóval fog szerződni.

Simon nem engedi, hogy ugyanez történjen Niall-lel, aki már a hetekben tárgyalni kezdett a Sycóval, és a hírek szerint a papírmunka első részén túl is estek már.

Az üzlet az üzlet, szóval jó ajánlatot kell tennünk, de magabiztosan állok hozzá

– zárta le a kérdést, miszerint Niall leszerződött-e már hozzájuk.

Tumblr

Mi a helyzet Harry Stylesszal, aki a Columbia kiadónál kötött ki? Simonnak itt nincs rossz szájíze.

Nem fogok részletekbe menni, de a lényeg az, hogy a szerződés közös megegyezés alapján történt, több fajta lehetőséget ajánlottunk neki, ez volt a legkedvezőbb. Régóta beszéltünk már erről, és vannak olyan előadók, akik az amerikai kiadókat preferálják, mivel sok időt töltenek ott. Harry ilyen. Ez olyan dolog volt, amibe belevont minket, a végeredmény pedig mindenki számára megfelelő. Nagyon édes volt, megköszönt mindent, amit eddig tettünk. Remek személyisége van, nagyon szerethető srác.

Tumblr

Simon elismerte, hogy rosszul érzi magát, hogy Louis Tomlinson nem került be az X-faktor zsűripalettájába, de ez a szerep Louis Walsh-ra várt most, aki már évek óta köztük van.

Ez így történt, azonban Louis egy fiatal srác, aki nagyszerűen teljesített az America's Got Talentben. A csatorna kedvelte őt, és a producer is. Nagyszerű beszélgetésünk volt, miután aláírta az új szerződését.

Megtörténhet az, hogy a rivális show, a The Voice leszerződteti Louis-t?

Felejtsd el, és ők is

– csattant fel Simon mérgesen.

Tumblr

Simon és Louis együtt dolgozik a Syco gondozása alatt, ahol megszületett Louis saját lemezkiadója, és éppen egy új lánybanda robbanását tervezik.

Szerződése van velünk a kiadójával kapcsolatban. Van pár új előadója, akiket idén fog bemutatni a nagyvilágnak, és egyszerűen fantasztikusak. Louis egy nagyon okos üzletember. Remek megérzései vannak. Elmondta az ötletét körülbelül egy éve, és kitart mellette.

Milyen lánybandára számíthatünk?

Hallottuk a bandát előző este, és következőnek a próbán fogjuk őket látni. Hihetetlenül jók

– árulta el.

Ő egy nagyon-nagyon okos srác, és remek ember. Valami különlegessel készül a világnak.

Elhallgatva ezeket a fantasztikus projekteket, nem hiszem, hogy hamarosan véget ér a One Direction pihenője.

Nem tudom a választ, komolyan. Igény lenne egy albumra vagy egy turnéra, az biztos. Azonban rendkívül sikeres szólókarrier elé néznek, ez 100%. Persze, ez függ attól is, milyen anyaggal állnak elő, de biztosra veszem, hogy a legjobb emberek fognak mögöttük állni, szóval rendben lesznek. Én nem akarok rájuk erőltetni semmit, a döntés az ő kezükben van.

Búcsú vagy valaminek a kezdete?

Kötelezi a bandát bármi a visszatérésre?

Már lejárt az 5 éves szerződés, amikor véget ért a banda és szünetre mentek, leszámítva Zayn-t, aki saját döntéséből bontotta fel ezt. Ezekután már nem kellett volna velem semmiben együttműködniük, de szerettem volna olyan emberekkel dolgozni, akik velünk akarnak maradni. A lényege, amit mondani akarok, hogy minden döntés rajtuk múlik, és szerintem jól választottak, bízom bennük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek