Starity

Selena Gomez piacra dobja a Revival turnén viselt outfitjeit

2016. augusztus 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elegánsak, stílusosak és szemet gyönyörködtetőek – e szavakkal jellemezhetjük legpontosabban azokat az egyedi szabású kreációkat, melyeket a 24 éves énekesnő a Revival turnén visel.

hirdetés

Azt már megmutattuk, hogy hogyan készítsd el Selena Gomez Revival turnés sminkjét, nemsokára pedig a ruháit is magadra öltheted, ugyanis az énekesnő rövidesen piacra dobja csodás szettjeit, melyekben estéről estére színpadra áll a legújabb korongját népszerű fellépéssorozat keretein belül.

Az izgalmas újdonságról maga Selena rántotta le a leplet, és azt is nyilvánosságra hozta, hogy a kollekció forgalmazásában Zac Efron exbarátnője, Sami Miro segít neki. Azt is megtudtuk továbbá, hogy a ruhák ára megközelítően 200 dollár (kb. 54 ezer forint) körül mozog majd, arról viszont egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy mikortól vásárolhatjuk meg őket.

Ami a turnét illeti, Selena legközelebb holnap áll színpadra Japánban, a hónap további szakaszában pedig Ausztrália és Új-Zéland felé veszi az irányt. Szeptemberben Kanadában robbant színpadot, októbertől pedig ismét európai rajongóit látogatja meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek