Starity

Komolyra fordult Gigi Hadid és Zayn Malik kapcsolata

2016. augusztus 01. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Komolyra fordult Gigi és Zayn kapcsolata: a divat egy kedvenc párosa összebútorozott.

hirdetés
Komolyra fordult Gigi Hadid és Zayn Malik kapcsolata
Fotó: Instagram / Gigi Hadid

A pár meglépte a következő szintet a kapcsolatukban: összebútoroztak Zayn Los Angeles-i otthonában. Zayn és Gigi 2015 végétől kezdett randizni, és azért döntöttek így, mert Gigi egyébként is ott tölti a legtöbb idejét, így mindkettőjüknek kényelmesebb lesz.

Zayn és Gigi összeköltözött LA-ben, így most elfoglalt lett, hogy új festményeket és cuccokat vegyen a lakásába. Kicsit jobban barátnőbarátabbá szeretné csinálni

– árulkodott egy bennfentes a Mirrornak arról, hogy Zayn tulajdona eddig túlságosan legénylakás volt.

Minden együtt töltött pillanatnak örülnek. Egy szabályuk van: 10 napnál nem töltenek többet külön, így logikus lépés volt az összeköltözés. Zayn jobban szereti a nyugodt estéket Gigi-vel, mint a partikat, szóval fontos, hogy otthon érezze magát. Nagyra értékeli a szerelmét, miután támogatta őt a Capital FM-es összeomlásánál. Zayn most már látja, mennyire számíthat Gigi-re. Nagyon szerelmesek egymásba, kölcsönösen

– nyilatkozta. Vajon a házasságra is készenállnak?

El tudja képzelni a jövőjét Gigivel, de a jó dolgokhoz idő kell. A legromantikusabb estévé szeretné varázsolni azt a napot, amikor megkéri a kezét. Már dolgozik ezen, és ahogy Zayn-t ismerem, tökéletes lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek