Starity

Taylor Swift nem tett mély benyomást Britney Spearsre

2016. augusztus 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pophercegnőnek teljesen kiment a fejéből, hogy valaha is találkozott volna kolléganőjével.

hirdetés

Britney Spears a minap az egyik legnagyobb ausztrál rádióállomás műsorvezetőinek, Kyle-nak és Jackie O-nak adott interjút, amikor nekiszegezték a kérdést: Taylor Swifttel vagy Katy Perryvel töltené szívesebben az idejét.

Az ilyen esetekben mindig diplomatikus válasszal előrukkoló szőkeség valószínűleg jó fej akart lenni, amikor úgy válaszolt, hogy Taylor Swifttel, mert vele még nem volt alkalmam találkozni, ám minden bizonnyal megfeledkezett arról, hogy valójában már többször is összefutott ilyen-olyan rendezvényeken a countrysztárból popcsillaggá avanzsált énekesnővel.

A két szőkeségről egyébként közös kép is készült 2008-ban az MTV Video Music Awardson, amikor Taylor udvariasan odalépett Britney-hez, és megkérdezte, nem készíthetnének-e közös képet. Swift egyelőre nem reagált kolléganője kihagyó emlékezetére, ám a külföldi sajtó máris attól félti a pophercegnőt, nehogy egy Mariah Carey-Jennifer Lopez típusú botrányban találja magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek