Starity

10 kevéssé ismert tény, amit talán még nem tudtál Jason Momoáról

2016. augusztus 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Momoát a legtöbben a Trónok harca című sorozat Khal Drogójaként ismerjük, cikkünkben azonban összegyűjtöttünk néhány érdekességet róla, amit magánszemélyről tudni érdemes.

hirdetés
10 kevéssé ismert tény, amit talán még nem tudtál Jason Momoáról

1. Hawaiin született, édesanyja egyedül nevelte fel

Jason még egészen kicsi volt, amikor a szülei úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, így édesanyja az Iowa-állambeli Norwalkba vitte a fiát, és ott nevelte fel. A színész apai ágról hawaii, anyai ágról pedig német, ír és őshonos amerikai gyökerekkel rendelkezik.

2. Sikersorozatban kezdte karrierjét

1999 és 2001 között a Baywatch című sorozatban szerepelt, de más népszerű szériákban is feltűnt, így a figyelmes tévénézők láthatták a Tiszta Hawaii, a Csillagkapu – Atlantisz és a The Game című sorozatokban is a Trónok harca előtt.

3. Modellként szeretett volna karriert építeni

Jasonre 1998-ban figyelt fel Takeo Kobayashi, aki egy éven át egyengette a modellként szárnyait próbálgató fiú pályáját, amikor is szerepet kapott a Baywatchban. Jason ezt követően félretette a pózolást, és onnantól kezdve színészi ambícióinak élt és él azóta is.

4. Több szakmában is kipróbálta magát

Mielőtt ismert lett, vízimentőként és szörfösként próbált szerencsét, de szívesen választotta volna a tengerbiológusi pályát is.

5. Nagyon magas

195 centiméter magas, ami meglátása szerint sokat nyomott a latban, amikor Khal Drogo szerepéért jelentkezett. 

Amikor egy 195 centis hawaii fickó erőszakra, rablásra és gyilkolásra készen torkaszakadtából üvölt, még a castingot végző rendezők is megijednek

– viccelődött a színész egy korábbi interjúban.

6. Raszta haja is volt

Ezt nem is részleteznénk, hisz magáért beszél. A képekért kattints ide!

7. A bal szemöldökében található ismertetőjegy egy kocsmai verekedés eredménye

A színész külsejét nagyban meghatározza az a heg, mely bal szemöldökét szeli ketté, és ami mára már a védjegyévé vált. Saját bevallása szerint egy férfi eltört egy üveget az arcán, amit több mint száz öltéssel kellett helyreállítani, és szőr azóta sem nő a szemöldökének azon részén.

8. Lenny Kravitz exfelesége a párja

Lisa Bonettel 2005-ben ismerkedtek meg, két év múlva pedig oltár elé is álltak. Házasságuk azóta is boldog és harmonikus, két közös csemetéjük született: lányuk, Lola Iolani kilenc éves; fiuk, Nakoa-Wolf pedig hét. 

9. Különleges jelentőssége van a bal alkarján található tetoválásnak

Bal karjára számtalan egymással összefüggő háromszöget tetováltatott, melyek a cápák fogait hivatottak szimbolizálni. Jasonnek ugyanis lételeme a víz, és hite szerint amikor egy cápa meglátja a különleges ábrát, hozzá tartozónak tekinti őt is, így nem eshet bántódása.

10. Megmaradt anyuci kisfiának

A zord külső érző szívet takar. A rajongásig imádja édesanyját, akit szívesen magával visz a nagyobb vörös szőnyeges eseményekre is.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek