Starity

Kesha ismét pereskedik – folytatja a harcot Dr. Luke-kal

2016. augusztus 02. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek egy vágya van: minél előbb új albummal szolgálhasson a világ számára.

hirdetés
Kesha ismét pereskedik – folytatja a harcot Dr. Luke-kal
Fotó: Sztarity montázs

Hihetetlen küzdelmeket végez Kesha, hogy kiadhassa új albumát. Éppen ezért, ismét perre vitte Dr. Luke-ot, aki évek óta erőszakoskodott az énekesnővel.

Kesha nem tudja tovább visszatartani a kreativitását, ezért hónapok óta stúdióban van, és dalokat rögzít – a producer nélkül. A függetlenségét meg akarja tartani, így perkeresetet indított Luke ellen Kaliforniában, hogy ne legyen több joga ahhoz, hogy visszatartsa a zenéjét.

28 új dalt rögzített, nagyon fókuszál a munkájára a kiadójával együtt. A Sony Music célja az, hogy minél előbb ki tudják adni a lemezt, ehhez viszont Dr. Luke beleegyezése szükséges

– magyarázta egy bennfentes. A híreket maga az énekesnő is megerősítette:

A harcom folytatódik. Muszáj kiadnom a zenémet. Sok mindent akarok elmondani. Ez a pereskedés nagyon nyomja, az én egyszer még szabad volt, lelkemet. Csak imádkozni tudok azért, hogy ismét érezzem azt a boldogságot, mint régen. Folytatom a küzdelmemet New Yorkban. Köszönöm a rajongóimnak a támogatást, nagyon hálás vagyok érte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek