Starity

Kiderült, mivel foglalkoznának a celebek, ha nem lennének híresek

2016. augusztus 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz lenne elképzelni kedvenc filmsztárjainkat és énekeseinket egy másik szakmában, ám mivel ők is csak emberek, nem tagadják, hogy bizony vannak még álmaik, és ha másképp alakult volna az életük, ők is hétköznapi (vagy nem is olyan hétköznapi?) munkát választottak volna maguknak.

hirdetés

Jennifer Aniston

A Jóbarátokkal a köztudatba robbant színésznő mögött immár két és fél évtizedes karrier áll, jelenleg is az egyik legkeresettebb hollywoodi színésznő, ám saját bevallása szerint, ha a színészkedés nem jött volna be, orvosként tengetné a mindennapjait, és a gyógyászatra esküdött volna fel.

Justin Bieber

A kanadai slágergyáros mindössze 14 éves volt, amikor megismerte a nevét a világ, és bár azóta felnőtt, továbbra is féltőn dédelgeti gyerekkori álmát, miszerint egyszer űrhajós lesz.

Miley Cyrus

A színészként és énekesként egyaránt brillírozó Miley-nak régi hobbija a fotózás, így aligha meglepő, hogy korábban úgy nyilatkozott, hogy amennyiben lehetősége adódna, szívesen beiratkozna egy londoni fotótanfolyamra, azt követően pedig nem a pózolással, hanem a kattintással keresné a kenyerét.

Eva Longoria

A gyönyörű színésznő saját bevallása szerint ha tehetné, üzlettel és pénzügyekkel foglalkozna, és saját birodalmat építene magának, mert mint mondja: imád költségvetésekkel és kvótákkal számolni.

George Clooney

Az 55 éves sármőr gyerekkorában mindig arról álmodozott, hogy baseball-játékos lesz – még egy neves csapatba is jelentkezett –, ám végül nem adatott meg neki, hogy profi sportoló váljék belőle.

Taylor Swift

Hol is tartana a világ Taylor híres szakítós dalai nélkül? Félretéve a viccet, az énekesnő korábban úgy nyilatkozott, hogy régi vágya a belsőépítészi szakma kitanulása, de szívesen kipróbálná magát nyomozóként is.

Tom Cruise

Szinte hihetetlen, de az Esőember sztárja korábban lelkészi ambíciókat dédelgetett, mi több, el is kezdte a mesterség kitanulását – egy évet töltött a Cincinnatiban található a St. Francis Seminary nevű papneveldében –, de végül feladta ezt az álmát Hollywoodért cserébe.

Ashton Kutcher

Mielőtt felfigyeltek volna a pályáját modellként kezdő színészre, Ashton egy nemes cél érdekében orvosbiológiai mérnöknek készült, ugyanis az volt az álma, hogy gyógymódot találjon szívbetegséggel született testvére, Michael számára.

Sofía Vergara

A Modern család sztárja két szemesztert már el is végzett a fogorvosi szakon az egyetemen, amikor meggondolta magát, és úgy döntött, elfogadja a neki felkínált műsorvezetői állást.

Zayn Malik

Mielőtt a One Direction élén énekesi karriert épített magának, Zayn úgy tervezte, angol szakon szerez diplomát, és tanárként vállal állást.

Brad Pitt

A világ egyik legszexibb férfijének tartott színész az Inside the Actors Studiónak vallott arról, miszerint ha nem futott volna be filmsztárként, akkor minden bizonnyal építész lenne.

Harry Styles

Egykori csapattársához hasonlóan Harry is emberekkel szeretett volna foglalkozni, mielőtt lányok millióinak álma nem vált belőle. A Top of the Pops magazinnak adott interjúja szerint a gyógytornászi karriert választotta volna, hogy segíthessen a mozgásukban korlátozott embertársainak.

Kim Kardashian

A szelfikirálynőnek sem az volt az álma, hogy valóságshow-sztárként tömje tele a zsebét, sokkal inkább a nyomozósdi vonzotta, azon is belül a gyilkosságokra szakosodott volna.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek