Starity

A Forbes magazin Ördög Nórát választotta az ország elsőszámú celebjének

2016. augusztus 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forbes magazin augusztusi számában összegezte a hazai hírességek tehetségét, melyet a közösségi oldalakon való jelenléttel és a profizmussal vetett össze, győztesként pedig a TV2 műsorvezetője, Ördög Nóra jött ki.

hirdetés

Ördög Nóra eddig is az egyik legkedveltebb magyar híresség volt a rajongók körében, de immár hivatalosan is ő az ország elsőszámú kedvence, hiszen amellett, hogy hosszú évek óta építi egyre magasabbra ívelő karrierjét, még a közösségi oldalakon is helyt áll. Nevéhez számtalan nagy sikerű műsor köthető, de pályája során könyvet is írt, valamint több márka is reklámarcának választotta, így nem meglepő népszerűsége.

Nórit egyébként Majka követi a sorban, a képzeletbeli dobogó harmadik lépcsőfokára pedig Till Attila állhatott. A listán természetesen helyet kapott még Sebestyén Balázs, D. Tóth Kriszta, Liptai Claudia, Tóth Gabi, Lilu, Stohl András és Berki Krisztián is – többek között.

Ördög Nóra lett az abszolút kedvenc I Fotó: RTL Sajtóklub

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek