Starity

John Newman megerősítette, hogy agydaganattal küzd

2016. augusztus 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A 26 éves brit énekes betegsége ellenére is pozitívan tekint a jövőbe, és szeretne erőt adni másoknak a zenéjén keresztül.

hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy John Newman 2012-ben diagnosztizált agydaganata visszatért. Akkoriban az énekesnek csak az tűnt fel, hogy rohamos romlani kezdett a látása, ami miatt felkeresett egy specialistát, és kiderült, hogy egy tumor növekszik az agyán. A daganatot sikeresen eltávolították, ám sajnos a kezelések ellenére is visszatért.

Az énekes betegségéről egy barátja vallott a The Sun magazinnak, ám John saját bevallása szerint nem bánja, hogy nyilvánosságra került a dolog, mert így végre nem kell titkolóznia, miért is vonul vissza a nyilvánosságtól.

Folyamatos megfigyelés alatt voltam azóta, hogy a tumor eltávolításra került. Mindvégig benne volt a pakilban, hogy egyszer visszatér, és ez sajnos be is következett, de olyasvalami ez, amire fel leszek készülve, ha eljön az idő – jövőre. Az egészségügyi gondozók abszolút fantasztikusak, és tudom, hogy a legjobb kezekben vagyok. Semmi sem tántoríthat el a munkámtól, amit imádok, és semmi sem állíthat meg a zenélésben. Az embereknek nem kell aggódniuk miattam, mivel a kilátásaim jók, és vannak tőlem rosszabb helyzetben lévők is. Remélem, hogy valamilyen módon sikerül így felhívnom az emberek figyelmét, és arra ösztönözhetem őket, hogy vizsgáltassák ki magukat, és amennyiben baj van, mihamarabb megkezdhessék a kezelésüket

– írta hivatalos közleményében John.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek