Starity

Kiderült, mikor kerül a mozikba a Legendás állatok és megfigyelésük második része

2016. augusztus 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még be sem mutatták az első részt, a Warner Bros. máris bejelentette, mikor érkezik a folytatás.

hirdetés
Kiderült, mikor kerül a mozikba a Legendás állatok és megfigyelésük második része
Fotó: Warner Bros. Pictures / Jaap Buitendijk

November 18-án mutatják be az egyesült királyságbeli mozik a J. K. Rowling forgatókönyve nyomán készülő Legendás állatok és megfigyelésük című filmet, mely a fiktív író, Goethius Artemis Fido Salamander kalandjait követi nyomon. A produkció első előzetesét a san diegói Comic-Conon mutatták be első ízben, és ahogy az a Harry Potter-féle varázslóvilággal kapcsolatos alkotások esetén lenni szokott, máris hatalmas várakozás előzi meg.

A Warner Bros. fejesei azonban újabb jó hírrel szolgáltak a rajongók számára, ugyanis nyilvánosságra hozták, hogy a háromrészesre tervezett történet második epizódjára 2018. november 16-án válthatunk majd jegyet, melynek elkészítésében ismét közreműködik a világszerte elismert írónő, és a filmet is az a David Yates jegyzi, aki az első részért felelős.

A stúdió által kiadott nyilatkozat szerint a folytatás sokkal mélyebb, sötétebb „vizekre evez” majd, mint elődje, és a várázsvilág árnyékos oldalát is megismerhetjük általa. A történetben természetesen ismét Eddie Redmayne alakítja a varázslényekre szakosodott „zoológust”, aki az első részben a bőröndjéből elszökött szörnyecskék nyomába ered, hogy ismét összeterelje őket.

Fotó: Warner Bros. Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek