Starity

Ozzy Osbourne nincs egyedül! Íme hét további híresség, akiket szintén szexfüggőséggel kezeltek

2016. augusztus 04. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyakran halljuk, hogy egy-egy sztárt rehabilitációnak vetnek alá alkohol-, drog- vagy gyógyszerfüggőség miatt, cikkünkben azonban ezúttal olyan hírességeket sorakoztatunk fel, akik a testi szerelem függőivé váltak.

hirdetés

A tegnapi nap folyamán robbant a bomba, miszerint Ozzy Osbourne szexfüggősége nemcsak a feleségét, Sharont, hanem a szeretőjét, Michelle Pugh-ot is az őrületbe kergette. A zenész sajtóképviselője úgy nyilatkozott a sajtónak, miszerint Ozzy hat éve küzd egyre súlyosabbá váló addikciójával, ami miatt kezelésre szorul.

Ozzy azt éreztette velem, hogy én vagyok a világ legszebb és legszeretett nője

– nyilatkozta a People magazinnak Michelle, aki négy éven át volt a rocker szeretője, kapcsolatuk nyilvánosságra kerülése pedig Ozzy házasságába került, ugyanis Sharon májusban beadta a válókeresetet ellene.

Természetesen nem Ozzy az egyedüli Hollywoodban, aki a testi örömök megszállottja, ugyanis több híresség is nyíltan vallott kezelésre szoruló szexfüggőségéről. Őket mutatjuk be az alábbiakban.

Tiger Woods

A szakmájában elismert golfozónak 2009 és 2010 között gyűlt meg a baja a függőségével, aminek következtében számtalan „trófeát” bezsebelt. A pletykák nem kerülték el feleségét, Elin Nordegrent sem, aki férje hűtlensége miatt beadta a válókeresetet. Tiger ezt követően nyilvánosan kért elnézést tetteiért, majd részt vett egy 45 napos programban, aminek keretein belül függőségét kezelték.

Russell Brand

Katy Perry exférje sosem vetette meg az élvezeteket, és egy időben igencsak elszaladt vele a ló. 2009-ben ugyanis úgy számolt be My Booky Wook című memoárjában, miszerint súlyos drog- és szexfüggő volt korábban, addikciói miatt pedig egy philadelphiai létesítményben kezelték több-kevesebb sikerrel.

Dean McDermott

A Tori Spelling férjeként ismert férfiről hosszú ideig forgott közszájon a pletyka, miszerint nem csak a feleségével hál, 2014 januárjában pedig kiderült, hogy mindez szexmániájának köszönhető. Dean ezt követően alávetette magát egy elvonókúrának, így idővel sikerült visszanyernie felesége bizalmát. Kapcsolatuknak olyan jót tett a terápia, hogy Dean áprilisban ismét megkérte felesége kezét 10. évfordulójukon.

David Duchovny

Az X-akták sztárja 2008 augusztusában jelentkezett be egy rehabilitációs központba az erotika iránti olthatatlan szenvedélye miatt, nem sokkal azután, hogy Golden Globe-díjat nyert a Kaliforgiában nyújtott alakításáért, mely sorozatban egy szexfüggő írót keltett életre. Felesége, Téa Leoni is ezidőtájt hagyta el, később azonban újra egymásra találtak. Sajnos házassági gondjaikon a terápia sem segített, így 2011-ben végérvényesen szakítottak, válásukat pedig 2014-ben mondták ki.

Amber Smith

Hogy ne csak férfiakat sorakoztassunk fel, meg kell említenünk a Sport Illustrated szőke bombázóját is, aki ugyancsak komoly függőségben szenvedett. Kétségbeesésében hajlandó volt részt venni a VH1 Sex Rehab című műsorában is, ahol Dr. Drew látta el jó tanácsokkal az addiktív „betegeket”.

Kari Ann Peniche

Kari Ann tinédzserként lett az Egyesült Államok legszebb lánya, ám címét 2004-ben elvették tőle, miután levetkőzött a népszerű férfimagazinnak, a Playboynak. Öt évvel később, Amberhez hasonlóan ő is részt vett a Sex Rehab című műsorban.

Eric Benet

Halle Berry exférje 2005-ben a People magazinnak nyílt meg, és vallott arról, hogy szexfüggősége olyan súlyos méreteket öltött, hogy részt vett egy rehabilitációs programon is miatta – amit nem mellesleg nagyon élvezett. Azóta egyenesbe jött a magánélete is, és a korábbi csapongások is a múlt homályába vesztek. 2011 óta boldog házasságban él Manuela Testolinival.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek