Starity

Tyga elárulta, hogyan képes megbirkózni Kylie Jenner családjával

2016. augusztus 04. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves rappernek nincs könnyű dolga hiszen szerelme családja közel sem az egyszerű fajtából való.

hirdetés

Ha a Kardashian-Jenner klán kerül szóba, mindenkinek a véget nem érő botrányok jutnak eszébe, és a már amúgy is zilált családi státuszok még tovább bonyolódtak, amikor kiderült, hogy Tyga exe, Blac Chyna – akinek gyereke is van a rappertől – romantikus kapcsolatba bonyolódott Kylie Jenner bátyjával, Rob Kardashiannal. Ha ez nem lett volna elég, a pár nem sokkal később bejelentette eljegyzését, amit egy még izgalmasabb hírrel übereltek, nevezetesen azzal, hogy közös babát várnak.

Tyga tegnap a Hollywood Today Live című műsorban vendégeskedett, ahol arról kérdezték, hogyan képes megbirkózni mindezen drámai történésekkel, és miképp tud jó kapcsolatot fenntartani Kardashian-Jennerékkel.

Igyekszem nem ítélkezni az emberek fölött... A fókuszom és célom középpontjában az áll, hogy biztos legyek benne, a fiam a lehető legjobb neveltetésben részesül. Kizárólag vele foglalkozok

– magyarázta Tyga.

A beszélgetés során természetesen szó esett arról is, hogy ha tavaly egy Ferrarival lepte meg szerelmét, Kylie-t, akkor idén mivel rukkol elő a lány 19. születésnapja alkalmából. 

Talán ő is nézi most a műsort, szóval nem mondhatok semmit. Az ajándék az érzésem záloga lesz. Mégis mivel lephetnél meg valakit, akinek már mindene megvan?

– tette fel a költői kérdést, majd amikor egy esetleges eljegyzés került szóba, így felelt:

Nem tudom. Majd meglátjuk. Nem akarok semmit elsietni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek