Starity

Lea Michele: „A szépség belülről fakad!”

2010. október 02. 13:01   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az októberi Marie Claire magazin címlapján most Lea Michele díszeleg. Azonban nem csak a jól sikerült képek, hanem a magabiztos kijelentései miatt is felnézhetünk rá.

hirdetés
Lea Michele: „A szépség belülről fakad!”

Ki ne ismerné a nagysikerű Glee (Sztárok leszünk) című sorozat főszereplőjét? A makacs, néha idegesítő és irigy, ugyanakkor gyönyörű hangú, romantikus, érzékeny lelkű Rachel Berry alakítóját? Szinte az egész világot behálózta a Glee-mánia, többé a fejünknél mutatott L betű sem jelenti a 'lúzer' szót, hanem ezt is a sorozathoz kötik.

Lea Michele sok mindent megtanult a forgatások alatt, de leginkább azt, hogy el kell fogadnunk magunkat, mindegy milyenek is vagyunk valójában.

„A Glee megmutatta nekem, hogy tök mindegy hogyan nézek ki és hogy mennyi a súlyom.” – mondta.

A színésznő eközben még elismerte azt is, hogy bár sohasem volt az iskola legvonzóbb lánya, ezt nem bánja. „Nem számít, hogyan nézel ki, hiszen a szépség belülről fakad!” – tette hozzá magabiztosan.

De vajon mit szólt ahhoz, hogy a sorozat készítői viccet csináltak az orra méretéből? „Ezen mindig nevetnem kell, hiszen a legtöbbször a melleimről beszélnek, mivel kicsiknek kell lenniük. Ilyenkor mindig rávágom, hogy hát igen, Rachel nem a legnagyobb mellű lány a Glee klubban.” Hát valóban nincs túl nagy méretű dekoltázsa Leanak, de azért a képeket elnézve az emberek belátják, hogy nem is túl kicsi – épp megfelelő. A képek csodálatosan készültek, ezzel is bizonyítva, hogy ha az ember magabiztos, és tisztával van az adottságaival, akkor abból csak jó dolog sülhet ki.

Sokan példát vehetnének Learól, hiszen az egyik legvonzóbb dolog egy emberben a magabiztosság. Ha pedig megvan bennünk, akkor öröm ránknézni – ahogyan Michele kisasszonyra is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek