Starity

Chloë Moretz ki nem állhatja, ha Brooklyn Beckham barátnőjeként emlegetik

2016. augusztus 05. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő néhány hónapja alkot egy párt Victoria és David Beckham fiával, de már most elege van abból, ahogy a sajtó a köztük lévő kapcsolatról ír.

hirdetés

Áprilisban még csak találgathattunk, mi van Chloë Moretz és Brooklyn Beckham között, ám hamar kiderült, hogy valóban egy párt alkotnak. Természetesen nagy a szerelem a fiatalok között, ám a színésznő mégis unja azt, hogy folyton úgy emlegetik, mint Beckham barátnőjét. Nemtetszésének a Glamour magazinnak adott interjúja során adott hangot.

Komolyan mondom, elképzelésetek sincs, milyen gyakran emlegeteknek úgy, mint Brooklyn barátnőjét, miközben már 13 éve vagyok a köztudatban színésznőként, de amúgy mindegy

– nyilatkozta kissé félvállról, de érezhetően dühösen Chloë.

A színésznő egyébként lelkes feminista hírében áll, aki igyekszik felhívni rajongói figyelmét is a nemek közti egyenlőségre, így nem csoda, ha nem nézi jó szemmel, ahogy valakinek a „tulajdonaként” emlegetik a sajtóban.

A fivéreim és a pasim is csodásak, én pedig feministaként mindig is az egyenrangúságot hirdettem. Pontosan egyenértékűnek érzem magam a férfitársaimmal, se többnek, se kevesebbnek

– magyarázta a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek