Starity

Sztárpasik, akik Disney hercegként is megállnák a helyüket

2016. augusztus 07. 01:01   |   Szerző: Lejla02

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán sosem jutott eszedbe, hogy a kedvenc hírességed, akiért megőrülsz nagyon hasonlít egy nem éppen valós karakterre, aki nem mellesleg egy régi ismerős lehet a kedvenc mesédből.

hirdetés

1. Aladdin, mint Avan Jogia

A félig indiai, félig európai származású híresség vonásai több szempontból is hasonlítanak a sokak által kedvelt rajzfilmfigurára. Hosszú haja, kreolos bőre és barna szemei olyasformát öltenek, akár a Jázmin hercegnőért esedező hercegé.

Starity montázs

 2. Eric herceg, mint Nash Grier

A fiatal, elbűvölő szemű, leginkább Vine-ról megismert fiú íriszei és macsós mosolya bármelyik lányt leveszi a lábáról- Eric herceg esetében Arielt az uszonyáról. Pont a kéken fénylő íriszek és a csodás mosoly az, amiért Nash megkaphatná az Kis hableány filmváltozatában Eric herceg szerepét. 

Starity montázs

Ugyanitt labdába rúghat Matt Bomer is, gyönyörű kék szemével, fekete hajával, és sármos mosolyával.

gurl.com

3. Hamupipőke hercege, mint Shawn Mendes

Édes, csokoládébarna szempár, gödröcskék, irígylésreméltó hang, ami már oly' sok lányszívet meghódított... Shawn Mendes már híres herceg-iker nélkül is megtermett fiatal uralkodónak, hiszen megvan mindene hozzá, ami csak kell. Hamupipőke kétszer is meggondolná, hogy melyik herceg mellett kössön ki végül.

Starity montázs

4. A Szörnyeteg, mint Harry Styles

Persze a legeslegjobb értelemben. Amikor átváltozik Belle egyetlen hőse a mesében, előbukkannak a hosszú, barna loboncai, kék szempárjai, amelyek igencsak a mára már a legnépszerűbb férfi híresség adottságaira emlékeztethetik a mese idősebb nézőit. Ugyan Harry immáron megvállt a nagyranőtt lokniktól, de elménkben mindig ott fog élni a régi, ikonikussá vált hajtömege. 

5. Tarzan, mint Samuel Larzan

Nézés, arccsont, lobonc: stimmt. Ha valaha megfilmesítik a Tarzant, nekünk lenne ötletünk, ki játhatszná a főszereplőt!

gurl.com

6. John Smith, mint Chris Hemsworth

Pokahontasz szerelme több oldal szerint is Liam fivére, Chris Hemsworth lenne. Szőke haj, erős állcsontozat, álmodozó szemek. Neked is hasonlítanak?

gurl.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek