Starity

Selena Gomez a hírneve miatt nem találja az igazit

2016. augusztus 08. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez napjaink egyik legnépszerűbb popsztárja, ám saját bevallása szerint neki sem egyszerű párt találni.

hirdetés

Míg néhányan már tinédzseréveikben rátalálnak az igazira, addig mások hosszú évekig keresik azt a bizonyos személyt, aki mellett le szeretnék élni az életüket. Selena Gomez is ez utóbbi táborba tartozik, ugyanis Justin Bieberrel való szakítása óta sem találja a hozzá passzoló partnert, pedig szeretne már megállapodni végre.

Egy ideig a magánéletem volt az a pletyka, amiről a legtöbben beszéltek. A teljes történetet senki sem ismeri, így csak a feltételezésekre hagyatkozhatnak. Te magad tudod, mire vágysz, de ez az egész beárnyékolja a terveidet, így nehéz elérni, hogy az emberek komolyan vegyenek. Később rájöttem, hogy ez mind ideiglenes. Szerencsére vagy nem szerencsére, de el kell fogadnom azt, ahol az életem ebben a pillanatban tart

– nyilatkozta az ausztrál Vogue-nak a 24 éves színész-énekesnő, majd így folytatta:

Azt hiszem, az emberek hajlamosak azt hinni, hogy butaság velem randizni. Senki sem akarja abban a szituációban találni magát, hogy hirtelen minden figyelem rászegeződjön, nem igaz?

Fotó: Vogue Australia

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek