Starity

Horatio 9-edjére is felveszi a napszemüveget

2010. október 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai és persze a magyar nézők nagy örömére, a CSI: Miami helyszínelők 9. évadja október 3-án (vasárnap) startol az amerikai CBS csatornán.

hirdetés
Horatio 9-edjére is felveszi a napszemüveget

Már a szezon megkezdése előtt is sokat megtudhattunk a történet folytatásáról.

Lesz új szereplő, lesz olyan, aki távozik, és lesz olyan, aki visszatér. Mint korábban már tudni lehetett, Eddie Cibriannel  (Jesse Cardoza) nem hosszabbítottak szerződést, ezért várhatóan a nyitó epizódban kikerül a sorozatból, vele szemben Adam Rodríguez (Eric Delko) visszatér Horatio csapatába. A helyszínelőkhöz pedig új halottkém érkezik, akit Meta Golding  (Gyilkos elmék) fog játszani.

Adam Rodríguez pedig arról mesélt nekünk, hogy a helyszínelők a 9. évadban visszatérnek az 5. évados eseményekhez, amikor Horatio Caine (David Caruso) feleségét (Eric testvérét), Marisolt (Alana de la Garza) lelőtte egy Memmo Fierro nevű bűnöző, és ezután Horatio Erickel együtt Brazilíába utazott bosszút állni.

Ezenkívül visszatér a sorozatba a Horacio fiát, Kyle-t (Evan Ellingson) megfenyegető Joe LeBrock is. Mondhatni, hogy a helyszínelők legnagyobb ellenségeik ők lesznek.

Korábban már értesülhettetek róla, hogy Emily Procter és párja, Paul Bryan első közös gyermeküket várják. A sorozatba azonban nem írták bele Emily várandóságát, viszont a pocakját valahogy el kellett rejtenie a stábnak, ezért Calleigh főként a laborban lesz látható, ahol az asztalokat megemelték, hogy minél jobban el lehessen fedni Miss Procter gömbölyödő hasát.

A helyszínelők, ahogy mindig is, most is minden ügyet meg fognak oldani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek