Starity

Így énekel Kurt Cobain és Courtney Love lánya – videó

2016. augusztus 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 90-es évek egyik legnépszerűbb sztárpárjának lánya az Instagramon mutatta meg, hogy tehetségben nem marad el híres szüleitől.

hirdetés

Frances Bean Cobain kilenc nap múlva ünnepli 24. születésnapját, és bár életének nagy részében igyekezett kizárni a szülei hírneve miatt rávetülő figyelmet, nemrég nyilvánossá tette Instagram-oldalát, ahol számtalan felvétellel kedveskedik követőinek. Vasárnap egy néhány másodperces videót tett közzé, melynek keretein belül megmutatta: ő is tud olyan jól énekelni (és gitározni), mint híres szülei.

Frances a Jimmy Eat Wold 2001-es slágerét, a The Middle-t énekli a felvételen, mely szerzemény a szélesebb közönség számára az Amerikai pite 4 – A zenetáborban című filmből vagy a Rock Band 2 és a Guitar Hero játékokból lehet ismerős.

Tudom, hogy édesapád ugyanolyan büszke rád, kicsim, mint amilyen én vagyok. Oda-vissza imádlak #büszkeanyuci

– írta a közösségi oldalain Courtney Love.

A Hole frontasszonyaként megismert énekesnő egyébként 1991 januárjában fogadott örök hűséget a Nirvana frontemberének, Kurt Cobainnak – bár férje nem tudta: ekkor már várandós volt Francesszel. A családi idill azonban nem tartott sokáig, ugyanis a lány születése után elvették a felügyeleti jogot a szülőktől, később pedig apja halála nyomta rá a bélyegét Frances gyerekkorára.

Anya és lánya egyébként sokat vitatkoztak egymással, csetepatéik pedig odáig fajultak, hogy Frances arra kérte a Los Angeles-i bíróságot, hogy helyezzék apai nagymamája, Wendy O'Connor gyámsága alá. Később kibékült Courtney-val, mostanra pedig igazán belsőséges kapcsolatot ápolnak egymással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek