Starity

Daniel Radcliffe elárulta, miért nincs fent a közösségi oldalakon

2016. augusztus 10. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek 27 éves sztárja köztudottan ódzkodik a közösségi oldalak használatától.

hirdetés

Daniel Radcliffe a közelmúltban a New York Timesnak adott interjút, melynek keretein belül legújabb filmjét, az augusztus 19-én a mozikba kerülő Imperiumot népszerűsítette, de a beszélgetés során többek között szó esett Harry Potterről és a közösségi médiáról is.

Úgy gondolom, hogy a Twitter egy nagyszerű dolog bizonyos dolgokra és bizonyos embereknek. Vannak olyanok, akiknek nagyon élvezem a bejegyzéseit, de nem tudom megérteni, miért kell fent lennie az oldalon bárkinek is, aki az enyémhez hasonló pozícióban van

– nyilatkozta Dan, aki ismét csak azt hangsúlyozta, mennyire nem tartja jónak a technológia gyors fejlődését, többek között ezért és személyes okok miatt sincs fent a közösségi oldalakon.

Három évvel ezelőtt kaptam egy e-mailt, melyben egy rajongó érdeklődött a technológiával szembeni érzéseimről. Élvezem, hogy nincsenek ilyen-olyan oldalaim, és nem érzem szükségét, hogy csatlakoznom kellene hozzájuk, bár az az igazság, hogy egy focis játékba már regisztráltam

– magyarázta a színész, majd a kérdésre, hogy melyik Harry Potter-film forgatását élvezte a legjobban így felelt:

Talán az ötödiket élveztem a legjobban, ami általában nem az emberek kedvence, de számomra az volt a legjobb. Ekkor forgattam a legtöbbet Garyvel [Gary Oldman – a szerk.], aki Siriust alakította, és ez volt az az alkalom, amikor úgy éreztem: egyre jobban teljesítek.

Gary Oldmannel a Harry Potter és a Főnix Rendje forgatásán I Fotó: Warner Bros. Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek