Starity

Közös dalt készített Zayn Malik és M.I.A.

2016. augusztus 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

M.I.A. az Entertainment Weeklynek vallott arról, hogy készítettek egy közös dalt a One Direction szólóban is nagy sikernek örvendő énekesével.

hirdetés
Közös dalt készített Zayn Malik és M.I.A.
Fotó: Metro Illustration

Tegnap mutattuk be Zayn Malik első együttműködésének eredményét, miután az énekes egy dal erejéig a Snakehips nevű formációval állt össze, ma pedig már arról értesülhettünk, hogy újabb duett van a láthatáron. Az énekes ugyanis a Mathangi Arulpragasam névre anyakönyvezett M.I.A.-val is összedobott egy dalt, ami a Freedun címet viseli, és az énekesnő szeptember 9-én megjelenő A.I.M. névre keresztelt korongján kerül elhelyezésre.

M.I.A. egyébként azt is elárulta továbbá, hogy eredetileg ő írt volna dalt Zayn első szólóalbumára, ám a közös munka elmaradt, amit végül a WhatsApp nevű alkalmazáson keresztül pótoltak be, így született meg a Freedun.

Arról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy a szerzeményt kimásolják-e kislemezre, és hogy készül-e belőle videoklip, bár minden jel arra mutat, hogy mindkét előadó nagyon élvezte a közös munkát, így nem viszolyognak annak folytatásától sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek