Starity

8 sztár, aki igazi mókamester volt a középiskolában

2016. augusztus 10. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A humor már csak olyan, hogy van, akinek megadatik, míg másnak nem. Alábbi cikkünkben olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akik lehengerlő személyiségükkel és páratlan humorukkal Hollywood előtt iskolatársaikat már sikeresen meghódították maguknak.

hirdetés

Chris Pratt

A Jurassic World jóképű sztárja nagy csibész hírében állt a középiskolában, aki nemcsak a lányok, hanem úgy általában az egész osztály kedvence volt. Osztálytársai jó humora miatt kinevezték az osztály bohócának a washingtoni Lake Stevens High Schoolban.

Missy Elliott

Jó humorban természetesen a vagány rapper sem maradt el, aki csípős, gyorsan pörgő nyelvének köszönhetően bármikor bárkinek odaszólt, amíg a Portsmouth-i Manor High Schoolban végezte tanulmányait.

Blake Lively

A gyönyörű színésznőről már eddig is köztudott volt, hogy nagy népszerűségnek örvendett a Burbank High Schoolban, ahonnan 2005-ben ballagott. Blake amellett, hogy osztályelnök és az iskola szurkolócsapatának tagja volt, évfolyama egyik legviccesebb diákjának is számított.

Tyrese Gibson

A filmkedvelőknek már a Halálos iramban-sorozatot látva is feltűnhetett a színész remek humora, ami nem kizárólag a szerep része, ugyanis Tyrese a való életben is ilyen. Középfokú tanulmányait a Los Angeles-i Locke High Schoolban végezte, ahol társai az osztály nagy nevettetőjének kiáltották ki.

Amy Schumer

Talán nem árulunk zsákbamacskát, ha azt mondjuk, az amerikaiak egyik legnépszerűbb komikájának humora már a gimnáziumi évek alatt is megmutatkozott. Miközben a Long Island-i középiskolában koptatta a padokat, mindig volt egy jó poén a tarsolyában, így iskolatársai egy percig sem unatkoztak mellette.

Jack Nicholson

Az Oscar-díjas színész hat évtizedes karrierje során már egyaránt megmutathatta tehetségét vígjátékokban és drámákban is, ám a tanulmányait Manasquanben végző tinédzserként elsősorban csípős nyelvéről és véget nem érő vicceiről volt híres.

Rosie O'Donnell

A humoristaként, színésznőként és műsorvezetőként is népszerű Rosie már a commacki gimiben is kedvelt volt a diákok körében, olyannyira, hogy humora miatt az osztály mókamesterének választották, szépsége miatt bálkirálynőnek szavazták, éles elméje miatt pedig ő lett az osztály elnöke. 

Gillian Anderson

Az X-akták sztárja a Grand Rapids-i City High Schoolban érettségizett, osztálytársai pedig egyenesen imádták féktelen humoráért. Amellett, hogy ő lett kortársai között az ügyeletes mókamester, barátai közül a legtöbben őrá szavaztak, amikor azt a kérdést kellett eldönteni, kit tartóztatnak le leghamarabb az osztályból.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek