Starity

Ők voltak az Így jártam anyátokkal legkedveltebb sztárvendégei

2016. augusztus 10. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint két évvel ezelőtt, 2014 áprilisában ért véget a CBS népszerű szitkomja, melynek alkalmából összeszedtünk azokat a vendégszereplőket, akiknek alakítása a legszórakoztatóbbnak bizonyult.

hirdetés

Britney Spears

A pophercegnő 2008-ban, két epizód erejéig bukkant fel a történetben, melyben Abbyt, Stella (Sarah Chalke) recepciósát alakította. A lány tagadhatatlanul és végzetesen beleszeretett Tedbe (Josh Radnor), ám végül Barney (Neil Patrick Harris) ágyában kötött ki, később pedig visszatért, hogy bosszút álljon azért, mert kihasználták.

Fotó: CBS / Monty Brinton

James Van Der Beek 

A Dawson és a haverok című sorozattal a köztudatba robbant színésznek is volt egy rövid cameója az Így jártam anyátokkalban, melynek keretein belül Robin (Cobie Smulders) tinédzserkori szerelmét, és korábbi videoklipjének főszereplőjét, Simon Tremblay-t alakította. Először 2008-ban pillanthattuk meg a sorozatban, majd további két emlékezetes rész erejéig visszatért, hogy újra levegye a lábáról a hírolvasónőt.

Fotó: CBS / Cliff Lipson

Katy Perry

A Fireworks énekesnőjének vendégszereplésére 2011-ben került sor, amikor is a Zoey (Jennifer Morrison) unokatestvéreként ismert „Drágát” alakította. Naivságának köszönhetően hamar Barney ágyában találta magát, és egyetlen mondatával sikerült megríkatnia a nárcisztikus karaktert.

Fotó: CBS / Sonja Flemming

Jorge Garcia

A Lost sztárja is igen emlékezetes szereplőt, nevezetesen Steve Henryt, azaz Blitzet keltette életre, akit Ted, Lily (Alyson Hannigan) és Marshall (Jason Segel) a fősikoláról ismert. Amikor csak idő előtt lépett le egy buliról, mindig fantasztikus dolgok történtek, így annál nagyobb volt kedvenceink öröme, amikor különleges „képességét” rövid időre átadta Tednek és Barney-nak.

Fotó: CBS / Eric McCandless

Joe Manganiello

Sofía Vergara férje összesen hét epizódon át vendégszerepelt a sorozatban, ahol Marshall egykori csoporttársát, Bradet alakította. Karaktere régi cimborájának köszönhetően kibulizott magának egy új állást, hogy aztán ellene forduljon.

Fotó: CBS / Richard Cartwright

Rachel Bilson

A Narancsvidék sztárja 2010 és 2014 között több epizódban is szerepelt Cindyként, akivel Ted a főiskolán ismerkedett meg, ám kapcsolatuk néhány randin túl nem jutott tovább. Érdekesség, hogy ő volt az Anya, azaz Tracy (Cristin Milioti) lakótársa is egyben.

Fotó: CBS / Cliff Lipson

John Lithgow

Az Oscar-jelölt színész először 2011-ben bukkant fel a sorozatban, később pedig kiderült, hogy nem a nagybátyja Barney-nak, hanem a régóta keresett édesapja, aki nem igazán váltotta be fia hozzá fűzött reményeit, ám végül mégiscsak sikerült összebarátkozniuk egy kicsit.

Fotó: CBS / Sonja Flemmming

Laura Prepon

Az Azok a 70-es évek című sorozattal köztudatba került színésznő 2009 és 2010 között szerepelt a sorozatban, és Laurát, Ted főiskolai barátnőjét alakította, aki nem épp a hűség mintaszorba volt...

Fotó: CBS / Sonja Flemmming

Martin Short

A kanadai komikus Garrison Cootes-ot alakította, aki Marshall meglehetősen idegesítő főnöke volt a Honeywell & Cootes nevű vállalatnál.

Fotó: Fox / Ron P. Jaffe

Bryan Cranston

A Breaking Bad sztárját mindössze három epizódon keresztül láthattuk Hammond Druthers szerepében, ám ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy Ted maximalista főnökéből annak beosztottja váljék belőle.

Fotó: CBS

Enrique Iglesias

A spanyol énekes 2007-ben debütált a szériában Robin Teddel való szakítása után a lány újdonsült párjaként. Karaktere, Gael Lilyt és Marshallt is levette a lábáról, Ted azonban érthető okból közel sem találta olyan szimpatikusnak őt, mint a többiek.

Fotó: CBS / Cliff Lipson

Katie Holmes

A színésznőnek igen fontos szerep jutott Ted életében, ugyanis ő kapta a lehetőséget, hogy életre keltse a „Lotyós Tököt”, akivel az építész tíz évvel újbóli találkozásukat megelőzően ismerkedett meg a lakásuk tetőjén tartott halloweeni buliban.

Fotó: CBS / Monty Brinton

Jennifer Lopez

A színész-énekesnő az ötödik évadban bukkant fel, mint a Persze, hogy szingli vagy, nézz magadra te ostoba liba! című könyv szerzője, Anita. Barney természetesen azonnal rákattant a gyönyörű nőre, ő azonban lelépett, mielőtt még „akciózásra” került volna a sor – ezzel nagy fejtörést okozva a srácnak.

Fotó: CBS / Monty Brinton

Nicole Scherzinger

A Pussycat Dolls élén megismert popcsillag cameójára 2010-ben került sor, amikor is Jessica Glitter, Robin egykori legjobb barátnőjének bőrébe bújt.

Fotó: CBS / Ron P. Jaffe

 via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek